Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΚΑΛΩΔΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΓΕ ΣΕ ΦΥΤΙΛΙ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΛΑΓΟΥΔΗ! ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ; ΒΙΝΤΕΟ

Στη δημοσιοποίηση ενός στοιχείου που προκαλεί αίσθηση, προχώρησαν ...

σήμερα από το Αγρίνιο, οι νομικοί παραστάτες της οικογένειας της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη. Σύμφωνα λοιπόν με τους Δικηγόρους που μίλησαν στην εκπομπή Tatiana Live, κατά τη διάρκεια της αυτοψίας του μοιραίου Ι.Χ. από τον τεχνικό σύμβουλο Τάσο Δέδε, εντοπίστηκε βαμβάκι με εύφλεκτο υλικό (πετρέλαιο) συνδεδεμένο με καλώδιο που είχε αποκολληθεί από το πίσω μέρος του αυτοκινήτου στο πορτ – μπαγκάζ! Οι δικηγόροι, υποστήριξαν ότι ενδεχομένως χρησιμοποιήθηκε ως «φυτίλι» για την ανάφλεξη και του πίσω μέρους του αυτοκινήτου.

Ειρήνη Λαγούδη: Βρέθηκε αυτοσχέδιο φυτίλι στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου της! 

Σήμερα έγινε αυτοψία στο αυτοκίνητο μέσα στο οποίο βρέθηκε νεκρή η Ειρήνη Λαγούδη – Αποκαλυπτικά είναι τα όσα είπε ο δικηγόρος της οικογένειας Βασίλης Ταουξής στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live – Ο ίδιος αποκάλυψε ότι τα ευρήματα οδηγούν ξεκάθαρα στο ενδεχόμενο της δολοφονίας – Νέο βίντεο με την Ειρήνη Λαγούδη να πηγαίνει σε κέντρο αισθητικής λίγες μέρες πριν πεθάνει

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη! Το πρωί ο δικηγορος της οικογένειας Βασίλης Ταουξης, ο συνεργάτης του Κωστας Ζώης και ο Αναστάσιος Δεδες που είναι ο πραγματογνώμονας που έχει ορίσει η οικογένεια της 44χρονης, πήγαν στην ασφάλεια Αγρινίου και έλεγξαν το αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη, το έκανα “φύλλο και φτερό”.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκαν Εισαγγελία Αγρινίου και έδωσαν τα νέα στοιχεία που έχουν συλλέξει με σκοπό την πρόοδο της προανάκρισης. Επίσης, ακολούθησαν τη διαδρομή που έκανε η Ειρήνη, μέχρι την παραλία Φωτμού, για να συλλέξουν στοιχεία για την υπόθεση.

Συγκλονιστικά στοιχεία στην αυτοψία του αυτοκινήτου της Ειρήνης – Βρέθηκε αυτοσχέδιο φυτίλι!
Το πιο σημαντικό στοιχείο που βρέθηκε κατά την αυτοψία στο αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη, φαίνεται πως είναι ένα αυτοσχέδιο φυτίλι που ήταν εμποτισμένο με πετρέλαιο. Ένα φυιτίλι που θα βοηθούσε στην εξάπλωση της φωτιάς σε ολόκληρο το αυτοκίνητο και πιθανότατα και σε μια καταστροφική έκρηξη που θα εξαφάνιζε κάθε στοιχείο, αφού στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, είναι μεταξύ άλλων το ρεζερβουάρ της βενζίνης… Το φιτίλι, θα μετέτρεπε ουσιαστικά το αυτοκίνητο σε μια «ωρολογιακη βομβα», με την άτυχη Ειρήνη μέσα, στο πίσω κάθισμα…

Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας της Ειρήνης, Βασίλης Ταουξής στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live: «Στο πίσω κάθισμα, βρήκαμε ένα φιτίλι, μία χειροτεχνική κατασκευή, βαμβάκι, βουτηγμένο στο πετρέλαιο, δεμένο σε καλώδιο που το έχουν αποξηλώσει από το πορτ μπαγαζ. Αν έφτανε η φωτιά στο πίσω κάθισμα, η φωτιά θα εξαπλωνόταν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, που αυτό δεν έγινε ποτέ. Δε δείχνει αυτοκτονία, δείχνει ξεκαθάρισμα δολοφονία!»

Συμφωνα με τα όσα είπε ο κύριος Ταουξής, αυτή η αυτοσχέδια κατασκευή, “θα λειτουργούσε ως μοχλός μετάδοσης της φωτιάς στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου”.

Και συμπλήρωσε: “Θεωρώ ότι είναι ένα τεράστιο εύρημα… Αν κάποιος θέλει να καεί μόνος του, φέρνει ένα σύρμα, ένα καλώδιο κάτι. Αυτό δείχνει ότι αυτός που έδεσε το βαμβάκι, εκείνη τη στιγμή ήρθε σε επαφή με το αυτοκίνητο. Ξήλωσε ένα καλώδιο και στην άκρη του έδεσε το βαμβάκι για να λειτουργήσει σαν μπουρλότο. Αλλά η φωτιά δεν έφτασε ποτέ στο πίσω μέρος”.

Τι είδε ο πραγματογνώμονας της οικογένειας
Όπως είπε στην εκπομπή, ο πραγματογνώμονας που έχει ορίσει η οικογένεια, Αναστάσιος Δέδες: «Εγώ έλεγξα το αυτοκίνητο… συγκέντρωσα το υλικό που ήθελα, έχω βγάλει βίντεο και φωτογραφίες και τα ευρήματά μου, δε μπορώ να πω πολλά αλλά έχω ενημερώσει τους νομικούς παραστάτες της οικογένειας και περιμένω τα στοιχεία από τα εργαστήρια και όλα αυτά θα συνεκτιμηθούν με τα ευρήματα τα δικά μου και θα συντάξω μία έκθεση. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι η υπόθεση έχει σημαντικά ευρήματα που έχω καταγράψει. Επισκέφθηκαν και τον τόπο που βρέθηκε το αυτοκίνητο. Η απόσταση του χωματόδρομου είναι 3,5 χιλιόμετρα… Θα δούμε αν υπάρχει διαφορά χρόνου με τον χρόνο που έχω βρει εγώ περίπου, με τον χρόνο που σταμάτησε το αυτοκίνητο και πήρε φωτιά».

Όπως διευκρίνισε ο δεύτερος δικηγόρος, ο Κώστας Ζώης: «Τα στοιχεία αρχίζουν να οδηγούν στην βεβαιότητα και όχι στη σκέψη για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Υπάρχει μαρτυρική κατάθεση ότι σταμάτησε σε βενζινάδικο και προμηθεύτηκε πετρέλαιο, τη στιγμή που υπάρχει ειδικό κουμπί που ανοίγει το πορτ μπαγκάζ και δεν χρειαζόταν να δώσει τα κλειδιά».

Το κουμπί για το πορτ μπαγκάζ προβληματίζει
Σύμφωνα με τη μαρτυρία βενζινά, στον οποίο σταμάτησε μια γυναίκα για να γεμίσει ένα μπιτόνι με πετρέλαιο την ημέρα της εξαφάνισης της 44χρονης, η γυναίκα του έδωσε τα κλειδιά του πορτ μπαγκάζ και του είπε τι να κάνει. Να πάρει δηλαδή από εκεί το άδειο μπιτόνι και να το γεμίσει με πετρέλαιο.

Κάποιοι είπαν ότι αν όντως ήταν η Ειρήνη Λαγούδη αυτή η γυναίκα, τότε ενισχύεται το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας. Το αυτοκίνητο που σταμάτησε στο συγκεκριμένο βενζινάδικο, ήταν σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό της Ειρήνης Λαγούδη. Όμως… αν όντως ήταν η ίδια που οδηγούσε το αυτοκίνητό της, γιατί να δώσει κλειδιά στον βενζινά; Δεν γνώριζε ότι το αυτοκίνητό έχει ειδικό κουμπί, με το οποίο ανοίγει το πορτ μπαγκάζ, χωρίς να χρειάζονται τα κλειδιά; Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, η Ειρήνη Λαγούδη το είχε τρία χρόνια…

Θυμηθείτε τα όσα έχει πει ο βενζινάς:
Ταουξής: Συμπληρώνεται το παζλ που οδηγεί στην ανθρωποκτονία
Η οικογένεια της 44χρονης, που από την αρχή έλεγε πως ο άνθρωπός τους δεν είχε κανένα λόγο να αυτοκτονήσει, έχει πειστεί πλέον, μετά και τα νέα στοιχεία, ότι πρόκειται για δολοφονία.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κύριος Ταουξής: «Σήμερα, στην κυριολεξία ο Δέδες άνοιξε τους ασκους του Αιόλου. Συμπληρώνεται το παζλ που οδηγεί στην ανθρωποκτονία. Το αυτοκίνητο εξωτερικά είναι άθικτο. Αν το πλύνουν, θα φαίνεται ολοκαίνουριο και καθόλου επηρεασμένο από τη φωτιά… Το αυτοκίνητο έχει καεί τόπους τόπους… Τα πατάκια που είναι στο μπροστινό μέρος, παρά το γεγονός ότι υποτίθεται ότι άδειασε ένα μπιτόνι με 20 λίτρα πετρέλαιο, είναι άθικτα. Το ταμπλό επίσης, τα όργανα είναι σε άριστη κατάσταση. Το ρολόι είναι σταματημένο στην ακριβή ώρα 8 παρά 20. Αυτό σημαίνει πολλά πράγματα».

Η δύσκολη διαδρομή για τη μοιραία παραλία
Σύμφωνα επίσης με τα όσα είδαν οι άνθρωποι που πήγαν σήμερα στην περιοχή και ακολούθησαν τη διαδρομή που έκανε η Ειρήνη Λαγούδη, αυτή η διαδρομή είναι ιδιαίτερα δύσκολη για ένα μικρό αυτοκίνητο όπως αυτό της 44χρονης. Αποκάλυψαν μάλιστα, ότι υπάρχει πιο σύντομος δρόμος ο οποίος είναι «πολύ πιο προσβάσιμος».

«Γιατί να κάνει αυτή τη διαδρομή ο αυτόχειρας. Γιατί να κρύψει το αυτοκίνητο πίσω από τις ελιές για να μην τον βρούνε;… Ποιος κάνει τέτοια δύβατη διαδρομή με αυτοκίνητο χαμηλού κυβισμού;» αναρωτιούνται οι δική της άνθρωποι…

Ακούστε όλα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου:

Νέο βίντεο ντοκουμέντο λίγο πριν το θάνατο της Ειρήνης

Ακόμα ένα βίντεο, το οποίο είναι από κάμερα ασφαλείας, αποκάλυψε σήμερα η εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live. Το βίντεο είναι από τις 29 Δεκβεμβρίου. Τραβήχτηκε δηλαδή, λίγες ημέρες πριν από το θάνατο της 44χρονης.
Σε αυτό, φαίνεται η ίδια μαζί με την κόρη της, να πηγαίνει σε κέντρο αισθητικής στο Χολαργό. Ήταν τις ημέρες που η 44χρονη ήταν ακόμα στην Αθήνα, για να περάσει τις ημέρες των εορτών. Τίποτα δε έδειχνε τότε, ότι λίγα 24ωρα αργότερα, θα μπορούσε να περάσει από το μυαλό της 44χρονης, η αυτοκτονία

1 σχόλιο:

  1. Γιατί οι ΑΡΧΕΣ 'εθελοτυφλούν';Ακόμα κι'αν το κοριτσάκι είχε σαλτάρει και ήθελε να αυτοκτονήσει, χάθηκαν τα φάρμακα(που είναι γνωστό ότι τα προτιμούν οι γυναίκες αυτόχειρες για ευνόητους λόγους) αλλά κάθησε να στήσει όλο αυτό το σκηνικό με τις φωτιές;Ούτε συμβόλαιο θανάτου είναι γιατί αυτά 'καθαρίζουν' στο άψε -σβήσε χωρίς στημένα σκηνικά. Αυτό 'μυρίζει'προσωπικό κίνητρο και ΕΠΑΡΧΙΩΤΗ αυτουργό (τα φυτιλάκια με τα μπαμπακάκια και τα συρματάκια...ΑΓΡΟΤΟΠΑΙΔΟ ο τύπος. Και ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΣ, γιατί με τη στημένη 'αυτοκτονία' τη σκότωσε για δεύτερη φορά...Γιαυτό και μόνο, έτσι και τον πιάσουν, δεν θα πρέπει ΠΟΤΕ να τον βγάλουν έξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή