Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΖΑΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ: "ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ! ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ"! ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ή ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ! ΒΙΝΤΕΟ!

Όχι, δεν σιχαίνεται τον εαυτό του, δεν τον φτύνει όταν κοιτάζεται στον καθρέφτη. Τσεπώνει τη βουλευτική αποζημίωση αφού πρώτα κορόιδεψε τον ελληνικό λαό και όχι μόνο, τον έβαλε να μην πληρώνει τα χαράτσια, γιατί έλεγε ότι είναι φασιστική ενέργεια να χαρατσώνεις τον λαό και να αρπάζεις τα χρήματα από τον συνταξιούχο πριν προλάβει να πάει στο...

γκισέ της τράπεζας για να πάρει τη σύνταξή του. Σήμερα, με τις ψήφους του στα μνημόνια, το πολιτικό αυτό υποκείμενο έδωσε εντολή να αρπάζουν τα σπίτια των πολιτών ή να στέλνονται στη φυλακή επειδή αδυνατούν να πληρώσουν τα υπέρογκα χαράτσια, τα επί ΣΥΡΙΖΑ αυξήθηκαν ακόμη περισσότερο! 
Δείτε το βίντεο και τα ψεύδη του Πάντζα. Ηθοποιός-υποκριτής με τα όλα του!

2 σχόλια:

  1. Πρώην..."ηθο"ποιός, πρώην πρασινοφρουρός, πρώην Ανδρεϊκός
    (έπινε νερό στο όνομά του, όπως και ο βοσκόπουλος)
    Νυν ΣφΥΡΙΖαίος, καρικατούρα, όπως οι περισσότεροι πρασινοφρουροί,
    αποφάσισε να παίζει τον ρόλο του σκύλου, δλδ να "στέκεται" στα ΤΕΣΣΕΡΑ!!!
    Άραγε, σηκώνει και το πόδι όταν θέλει να...κατουρήσει;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΜΕΛΙΤΣΑΝΙ ΦΙΔΙΑ ΤΡΩΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΤΡΑΧΙΑ.

    ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΒΑΤΡΑΧΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΒΑΤΡΑΧΙΑ ΚΑΙ ΓΥΡΝΟΥΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΛΑΚΚΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΤΑΜΑΚΙΑ...ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ ΟΠΟΥ ΔΙΠΛΑ ΤΟ ΦΙΔΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ν ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΟΝ ΒΑΤΡΑΧΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΜΟ ΜΟΛΙΣ ΑΥΤΟΣ ΒΓΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΡΑ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.

    ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΗΜΑΝ ΝΙΟΣ ΚΙ ΑΝΥΠΑΝΤΡΟΣ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΘΟΛΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΑ ΤΑ ΒΑΤΡΑΧΙΑ ΝΑ ΤΖΙΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΚΟΠΑΝΟΥΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΤΗΝ ΚΡΑΝΙΣΙΑ ΨΟΦΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΖΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ.

    ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑ ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΚΑΝΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΛΙ...ΑΚΟΥΓΩ ΚΑΘΕ ΝΥΧΤΑ ΤΑ ΒΑΤΡΑΧΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΒΑΤΡΑΧΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΑΨΑ ΣΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΒΑΤΡΑΧΙΑ..ΟΠΟΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή