Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

γίνεται τώρα! ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΟ 2ο ΛΥΚΕΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ...ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ!


Μετά την εντολή που έδωσε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Τέντες  προς τους εισαγγελείς Πρωτοδίκες να ελέγχουν στις καταλήψεις των σχολείων εάν υπάρχουν εξωσχολικά στοιχεία, βγήκαν …σεργιάνι οι δικαστικοί λειτουργοί στα σχολεία που τελούν υπό κατάληψη.
Αυτή την ώρα εισαγγελέας περνά και από τα σχολεία Χολαργού και συγκεκριμένα από το 2ο Λύκειο που τελεί υπό κατάληψη!
Ο στόχος ουσιαστικά της Δικαιοσύνης είναι να σταματήσουν οι καταλήψεις και με το πρόσχημα της παρουσίας εξωσχολικών στοιχείων θα υπάρξουν συλλήψεις. Πρακτικά θα επιδιωχθεί να καμφθεί το φρόνημα των μαθητών ώστε  να επιστρέψουν …φοβισμένοι στα μαθήματα!
Η Δικαιοσύνη ξέρει να παρεμβαίνει υπέρ της Κυβέρνησης του Μνημονίου αλλά δεν ευαισθητοποιείται καθόλου στα όσα αντισυνταγματικά πράττει η τελευταία. 

Νεώτερη εξέλιξη: όπως ενημερωθήκαμε, ο Εισαγγελέας δεν επισκέφθηκε το σχολείο Χολαργού, αν και τον περίμεναν. Πήγε σε Λύκειο της Αγίας Παρασκευής. 

1 σχόλιο:

  1. Πρόκειται για αλητεία αισχίστου είδους!!! Η υποκρισία τους σε όλο της το μεγαλείο... Φέρτε ρε αλήτες πίσω το Χριστοφοράκο να λογοδοτήσει για το πόσους και από τα δυο κόμματα λάδωσε και ΑΦΗΣΤΕ ΗΣΥΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή