Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Ωμός εκβιασμός: Μπλόκαραν τις φορολογικές ενημερότητες για να πληρωθεί η πρώτη δόση!

   
Σε μια πράξη ωμού εκβιασμού προχώρησε το υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου να πιέσει τους πολίτες να πληρώσουν την τριπλή εισφορά.

Η
καταβολή της πρώτης δόσης λήγει σήμερα και κάποιοι εγκέφαλοι της πλατείας Συντάγματοςφορολογικές ενημερότητες, για να οδηγήσουν τους πολίτες που δεν θα πληρώσουν (για τους δικούς τους λόγους) αλλά θα χρειαστούν τη βεβαίωση να φτάσουν στα γκισέ της εφορίας. σκέφτηκαν να μπλοκάρουν το σύστημα που εκδίδει
Η φορολογική ενημερότητα, έχει ισχύ 6 μήνες και το πρώτο που συμβούλευαν οι φοροτεχνικοί σε όσους δεν ήθελαν (ή δεν έχουν) να πληρώσουν την εισφορά, ήταν να...
προμηθευτούν μια, ώστε να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα στο άμεσο μέλλον, σε συναλλαγές που απαιτούν τη συγκεκριμένη βεβαίωση.

Μπλοκάροντας από χθες την
έκδοση φορολογικής ενημερότητας μέσω των ΚΕΠ, το ΥΠΟΙΚ οδηγούσε όλους τους αιτούντες στις εφορίες, όπου η ουρές έκαναν... χιλιόμετρα.

Ο απώτερος σκοπός είναι εμφανής:
Να μην προμηθευτούν ενημερότητα όσοι δεν θα πληρώσουν, ώστε στο μέλλον, όταν την χρειαστούν να μην μπορούν να την προμηθευτούν και να αναγκαστούν να πληρώσουν το τριπλό χαράτσι.

Δύσκολα μπορεί να σκεφτεί κανείς ότι η απόφαση να μπλοκάρει το σύστημα ελήφθη εν αγνοία του αρμόδιου για έσοδα αναπληρωτή υπουργού Παντελή Οικονόμου- τουλάχιστον.


Και φυσικά αυτό, δεν περιποιεί τιμή στον Παντελή,
ο οποίος κατά το παρελθόν δεν έχει εμπλακεί σε πράξεις πολιτικών εκβιασμών. Ωστόσο, τα στερνά τιμούν τα πρώτα...
από το newpost

Διαβάστε περισσότερα εδώ: http://apneagr.blogspot.com/2011/09/blog-post_7438.html#ixzz1ZS4Gg0pg

        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου