Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

ΓΕΜΑΤΕΣ ΟΙ ΕΦΟΡΙΕΣ! ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΟΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ!


Ουρές στις εφορίες για την προμήθεια των τελών
Ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση του Μνημονίου δίνουν χιλιάδες φοβισμένοι Έλληνες. Θορυβημένοι από τους εκβιασμούς της Κυβέρνησης, σπεύδουν στις εφορίες σχηματίζοντας τεράστιες ουρές προκειμένου να καταβάλουν τους κεφαλικούς φόρους!
Τέλος επιτηδεύματος, έκτακτες εισφορές και όλα τα χαράτσια που θα εισπραχθούν, θα δοθούν στα χέρια της τρόϊκας και των δανειστών,  για τη -δήθεν- σωτηρία της χώρας μας.
Μια χώρα, η οποία διαρκώς βουλιάζει στα χρέη και στους ατελείωτους τόκους!
Είπαμε: Μετά την χρεοκοπία της Ελλάδος, ο στόχος των εγκεφάλων της διεθνούς κερδοσκοπίας, είναι να χρεοκοπήσουν και οι Έλληνες πολίτες. Να...στραγγίξουν οι καταθέσεις από τις ελληνικές τράπεζες, ώστε οι Έλληνες  να παραδοθούν ρακένδυτοι και επαίτες, στους νέους κατακτητές.
Οι εφορίες με τη σειρά τους, αρνούνται να χορηγήσουν φορολογική ενημερότητα σε όποιον πολίτη δεν πληρώνει το τέλος επιτηδεύματος και τα υπόλοιπα χαράτσια! 
Το χρεοκοπημένο Δημόσιο το οποίο χρωστάει δισεκατομμύρια ευρώ στους ιδιώτες, στραγγαλίζει όσους δεν πληρώνουν τα χαράτσια! Αυτή είναι η Δικαιοσύνη στη χώρα μας, για την οποία δεν βρίσκεται κανείς Εισαγγελέας να επέμβη! Οι Εισαγγελείς επεμβαίνουν (μετά από εντολή του κ. Τέντε) μόνον σε όσα σχολεία κάνουν κατάληψη!!!
Αυτός είναι ο πραγματικός πόλεμος. Το κράτος εναντίον του Πολίτη.
Όποιοι πολίτες υποκύπτουν στους εκβιασμούς της μνημονιακής Κυβέρνησης , της δίνουν το δικαίωμα να επιβάλλει νέα φορομπηχττικά μέτρα. Οσονούπω έρχονται και αυτά, από τον..ευφυή Βενιζέλο, του οποίου το ευμεγέθες κεφάλι επινοεί ...νέους φόρους!
Όσοι πολίτες αντιστέκονται και αρνούνται να πληρώσουν τους βάρβαρους φόρους της Κυβέρνησης, μοιάζουν με ...Λεωνίδες που κρατούν Θερμοπούλες.
Ας το καταλάβουν οι συνέλληνες. Άλλη λύση δεν υπάρχει. Όσο δεν γίνεται κατανοητό αυτό, η Κυβέρνηση θα παραμένει στην εξουσία για να ολοκληρώσει την καταστροφή του τόπου και του λαού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου