Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: «Η χώρα μας θα εξοφλήσει το χρέος της με οποιοδήποτε τίμημα»!


Συνέντευξη Τύπου μετά τη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου
Ο ίδιος ο Γ. Παπανδρέου αποκάλυψε τις προθέσεις του για το ξεπούλημα της χώρας μας, αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον Γάλλο Πρόεδρο Σαρκοζί. «Η χώρα μας θα εξοφλήσει το χρέος της με οποιοδήποτε τίμημα», δήλωσε με βεβαιότητα ο κ. Παπανδρέου!
Αυτή η σοκαριστική και πρωτοφανής για  Έλληνα Πρωθυπουργό δήλωση, που  μπροστά στο χρέος της χώρας θυσιάζει  την Ελλάδα και τον λαό της (… οποιοδήποτε τίμημα), αποκαλύπτει το πόσο επικίνδυνος είναι Γ. Παπανδρέου!  Προφανώς και επιβεβαιώνει τα λόγια του κ. Τσίπρα ότι «εκτελεί σύμβαση έργου για το ξεπούλημα της χώρας».
Το «οποιοδήποτε τίμημα» περιλαμβάνει  και το ξεπούλημα της Ακρόπολης και το ξεπούλημα της εθνικής μας κυριαρχίας (βλέπε χάρισμα ΑΟΖ, εκμετάλλευση Αιγαίου από τους δανειστές μας), ακόμη-ακόμη και εκατονταετή σκλαβιά των Ελλήνων!
Ο δημοσιογράφος Τάσος Παπαδόπουλος, δίνοντας περισσότερο δραματικό τόνο στην -ούτως ή άλλως - εξωφρενική δήλωση Παπανδρέου, είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του KONTRA CHANNEL, ότι αυτό που απομένει είναι να δώσουμε στους δανειστές μας και τις γυναίκες μας και τις αδερφές μας!
Αυτός είναι ο Παπανδρέου! Ο πιο επικίνδυνος kai εθνικός μειοδότης  πολιτικός στη σύγχρονη ελληνική Ιστορία.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΕΡΘΗΤΙ! Η ΧΩΡΑ ΑΛΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΦΙΑΛΤΗ, ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου