Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ ΜΕ ΑΥΤΟΠΤΗ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟΥ!





Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ...ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ!

Χθες το απόγευμα στις 6.30 δυο νεαροί οδηγοί που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτες, διέσχιζαν με υπερβολική ταχύτητα την οδό Φανερωμένης, κάνοντας και σούζες. Στο ύψος της οδού Μελά, ο ένας από τους οδηγούς εχασε τον έλεγχο της μηχανής και προσέκρουσε με δύναμη σε προπορευόμενο αυτοκίνητο λευκού χρώματος, το οποίο οδηγούσε γυναίκα. Ο νεαρός χτύπησε άσχημα στο πόδι.
Στο περιστατικό ήταν αυτόπτης μάρτυρας ο πρώην Δήμαρχος Χολαργού κ. Νικολάου ο οποίος ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία για να επιληφθεί του συμβάντος.
Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο τραυματισμένος οδηγός ο οποίος πονούσε και κούτσαινε, με την βοήθεια του φίλου του, επιβιβάστηκε αμέσως στην μηχανή του δεύτερου, εγκαταλείποντας το σημείο και την τρακαρισμένη μηχανή.

Ο αστυνομικός που ήρθε μετά από λίγη ώρα, έδωσε στο κέντρο, τα στοιχεία της τρακαρισμένης μηχανής, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ήταν κλεμμένη.
Μάλλον όμως ο ένας νεαρός δεν πρέπει να είχε άδεια οδήγησης μοτοσυκλέτας, γι' αυτό τον λόγο εξαφανίσθηκε γρήγορα με τη βοήθεια του φίλου του.
Στις φωτογραφίες βλέπουμε και την τρακαρισμένη μοτοσυκλλέτα και τον κ. Νικολάου, εξηγώντας στο αστυνομικό όργανο πώς σημειώθηκε το τροχαίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου