Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ "AMERICAN REST HOME" ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ!



Τα ξημερώματα άγνωστοι λήστεψαν το γηροκομείο "American rest Home"  στον Χολαργό (οδός Περικλέους) παίρνοντας μαζί τους και το χρηματοκιβώτιο (όπως λένε οι τελευταίες πληροφορίες). Το ποσό  που αφαίρεσαν οι δράστες παραμένει άγνωστο, ενώ όπως μας ενημέρωσαν από την Αστυνομία Χολαργού, αναμένονται από στιγμή σε στιγμή οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης μαζί με το προσωπικό το οποίο εφημέρευε και ήταν παρών στην ληστεία, προκειμένου να δώσουν καταθέσεις.
Από την πλευρά του γηροκομείου,  με το οποίο επικοινωνήσαμε πριν από λίγο προσπαθώντας να συλλέξουμε πληροφορίες (μια και  δεν γνωρίζαμε εάν θύμα της ληστείας ήταν το συγκεκριμένο), υπάλληλος του γηροκομείου επιδίωξε να μας παραπλανήσει λέγοντας "ψάξτε αλλού, όχι σε μας"!
Δεν γνωρίζουμε εάν μέσα στον πανικό τους οι αρμόδιοι του γηροκομείου θέλουν να θολώσουν τα νερά και να εμποδίσουν το έργο των δημοσιογράφων, πάντως το γεγονός είναι ένα: Το γηροκομείο "American Resto Home" έπεσε θύμα ληστείας απ' όπου όπως φαίνεται, οι δράστες αφαίρεσαν μεγάλο χρηματικό ποσό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου