Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΑΝΕΖΙΚΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ!

ΝΕΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΑΝΙΑ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ (4.00μ.μ.) ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΌ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ  ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ"

Απίστευτο και όμως αληθινό! Το κίνημα "Δεν πληρώνω" των επαγγελματιών και καταστηματαρχών Χολαργού γίνεται γνωστό σε όλη την Ευρώπη!  Μετά το περιοδικό SPIEGEL, το τηλεοπτικό κανάλι TV2 επισκέφτηκε χθες Κυριακή πρωί το κατάστημα του Άγγελου Μπελιτσάκου, ο οποίος -ως γνωστόν- είναι και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Καταστηματαρχών και επιτηδευματιών της περιοχής.
Πήρε πλάνα από τη δραστηριότητα στο μαγαζί του (είδη κάβας) , και του έκανε ερωτήσεις για την κρίση που βιώνουν οι επαγγελματίες, προσπαθώντας μάλιστα ο δημοσιογράφος να τον ..παγιδεύσει με το: "γιατί δημιουργείτε το κίνημα "δεν πληρώνω" ενώ είναι γνωστό ότι οι Έλληνες φορολογούμενοι δεν πληρώνουν τους φόρους τους;".
Ο Άγγελος Μπελιστάκος ήταν κατηγορηματικός: "Εάν στη χώρα σας είχατε ένα μαγαζί το οποίο δεν πήγαινε καλά,θα το κλείνατε ή θα βάζατε τα άλλα μαγαζιά να πληρώνουν από την τσέπη τους για να το συντηρήσουν;".


---Θα το έκλεινα απάντησε ο Δανός δημοσιοράφος, για να συνεχίσει ο κ. Μπελιτσάκος:
"Έτσι γίνεται κι εδώ. Οι Έλληνες καταστηματάρχες και άλλοι φορολογούμενοι, όχι μόνο πληρώνουν την εφορία τους αλλά το κράτος τούς αναγκάζει να πληρώνουν για να συντηρούν και τις τράπεζες, οι οποίες  με τη σειρά τους είναι αμείλικτες προς τους επαγγελματίες"!
Σήμερα το απόγευμα στι 4.00 με 4.30 νέο τηλεοπτικό συνεργείο από τη Δανία θα βρίσκεται στο Εμπορικό κέντρο της οδού Περικλέους όπου θα πάρει συνέντευξη από τον Άγγελο Μπελιτσάκο με ταυτόχρονο πέρασμα από τα καταστήματα της περιοχής.


1 σχόλιο: