Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

απίστευτο! ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ZDF ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ!


Η κίνηση "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" ... "και γιατί δεν έχω και γιατί διαμαρτύρομαι" από τους επαγγελματίες του Χολαργού,  έχει κινητοποιήσει όλα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.
Σήμερα το πρωί, το τηλεοπτικό κανάλι ZDF (Zweites Deutsches Fernsehen, ή επί το ελληνικότερον Τσβάιτες Ντόυτσες Φέρνζεν) , το  Δεύτερο Γερμανικό Τηλεοπτικό  Κανάλι, το οποίο εκπέμπει και στα 16 ομόσπονδα κρατίδια, επισκέφθηκε την αγορά Χολαργού και βεβαίως τον Πρόεδρο των Καταστηματαρχών κ. Άγγελο Μπελιτσάκο.  Μαζί του έκανε περιοδεία σε πολλά καταστήματα της περιοχής, καταγράφοντας τις εντυπώσεις των επαγγελματιών από την κρίση αλλά και τα νέα φορομπηχτικά μέτρα της Κυβέρνησης Παπανδρέου.
Το ZDF με τον δημοσιογράφο Tim Kroeger, καθώς και έναν Έλληνα διερμηνέα (σπουδαγμένος στην Γερμανία  Οικονομικές Επιστήμες αλλά άνεργος και αυτός), πέρασε και από το οπτικό κατάστημα  στο οποίο ο Μάκης Βραχιολίδης (εκδότης του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ) είναι επιστημονικά υπεύθυνος (ως οπτικός), από τον οποίο πήρε και μια σύντομη συνέντευξη (φωτό).
Οι ερωτήσεις του δημοσιογράφου περιστράφηκαν γύρω από το μέγεθος της κρίσης αλλά και τον λόγο για τον οποίο η επιχείρηση αποφάσισε να συμμετάσχει στην κίνηση των επαγγελματιών της περιοχής "Δεν Πληρώνω".

3 σχόλια:

  1. Μάκη μείνε εκεί σε λίγο θα περάσουν και κάτι κύριοι με άσπρες ρόμπες....θα είναι πολύ φιλικοί τους έχω φωνάξει εγώ ξέρουν για την περίπτωσή σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάκη ΟΛΑ αυτά ΔΕΝ θα είχαν συμβεί αν:

    1) ο κος Αυγορόπουλος περιόριζε τη σπατάλη στα καύσιμα του Δήμου που κόστισαν αρκετές χιλιάδες ευρώ (σύμφωνα με τις καταγγελίες του κου. Ξύδη)

    2) Αν ο κος Αυγουρόπουλος κατέθετε ισολογισμούς ώστε να γνωρίζουμε τα χρέη του Δήμου(ή τις οικονομικές υποχρεώσεις) που ανέρχονται σε κάτι εκατομμύρια ευρώ...(σύμφωνα με τον κο. Τσοχαλή)

    3) Αν κάποιοι κύριοι Θανάσιδες ΔΕΝ διορίζανε 5-6 ανήψια (1-2ο βαθμού)- (διάβασε άρθρο 30 μέρες)

    4) Αν ο ΔΑΟΧ δεν είχε "μαύρα" ταμεία και υπήρχε μια σωστή διαχείρηση. (καταγγελίες 30μερες-φωνή δημοτη-κας. Πολυκαλά)

    Δηλαδή, όλα τα παραπάνω κόστισαν κάτι εκατομμύρια..Αν προσθέσεις και όλους τους υπόλοιπους δημόσιους φορείς= ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ....

    Αλλά εσείς κε. Μάκη από την μία ΔΕΝ θέλετε νέα μέτρα ΑΛΛΑ από την άλλη ΔΕΝ καταγγέλετε και ΔΕΝ κάνετε μια δημοσιογραφική έρευνα για όλα τα παραπάνω...

    Γιατί;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάκη μείνε εκεί σε λίγο θα περάσουν και κάτι κύριοι με άσπρες ρόμπες....θα είναι πολύ φιλικοί τους έχω φωνάξει εγώ ξέρουν για την περίπτωσή σου.... AHAAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAH theos opoios to egrapse! ...re paidia eipame na milame kai ligo eponima! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή