Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

ΦΡΑΓΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ... ΚΟΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΤΩΝ BLOGS

Εδώ και  14 περίπου μήνες που υπάρχει το blog του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ,  δίνουμε έναν καθαρό και έντιμο δημοσιιογραφικό αγώνα,  υπέρ της αδέκαστης ενημέρωσης, υπέρ των περιοχών που διακονούμε και υπέρ της Πατρίδος.
Με όποιους κινδύνους συνεπάγεται ο αγώνας μας, χωρίς να λογαριάζουμε  κανένα κόστος, σε σημείο που πολλοί απορούν με το -καλώς εννοούμενο θράσος μας- να τα βάζουμε με την εξουσία γενικώς.
Μιλάμε πάντα επώνυμα και δεν κρυβόμαστε πίσω από τείχος ανωνυμίας. Ό,τι έχουμε να το πούμε το λέμε σταράτα. Πάντα έτσι κάναμε...
Επί ένα και πλέον χρόνο δίνουμε όμως το ελεύθερο σε ανώνυμους σχολιαστές να σχολιάζουν τα άρθρα μας, να παρεμβαίνουν στα γεγονότα με την γνώμη τους, αφού όμως φροντίζουν να τηρούν τους κανόνες ευπρέπειας και πολιτισμού.
Από ένα σημείο όμως και μετά, κάποια καλόπαιδα αποφάσισαν να ντυθούν κοκουλοφόροι και ... όποιον πάρει ο χάρος!
Έως εδώ και μη παρέκει!
Δεν θα μας υποδείξετε εσείς πώς θα κάνουμε δημοσιογραφία! Αν δεν σας αρέσει, ανοίξτε το δικό σας blog  και προχωρήστε.
Βγείτε λοιπόν στο δημοσιογραφικό σεργιάνι και επαναλάβετε αυτά που γράφετε,  για τον Βραχιολίδη ότι έχει ... "φάει μπριζόλες στη 17η Νοέμβρη", ότι "έχει κάνει υπόγειες συμφωνίες με τον Αποστολόπουλο ή τον Δεληγιάννη ή τον Αυγουρόπουλο", ότι πήγε "διακοπές στην Άνδρο σε κότερο"  κ.λ.π.
Θα σας πάρει ο διάολος και θα σας σηκώσει όλους εσάς που  ρίχνετε τέτοια λάσπη και συκοφαντία, κρυμμένοι πίσω από την κουκούλα σας!
Τσογλάνια!
Ο "Παρατηρητής" , επειδή θέλει να προστατέψει και τη σοβαρότητά του και την αξιοπρέπειά του αλλά και την υπόληψη όσων θίγονται από τέτοια συκοφαντικά, ανώνυμα σχόλια (βλέπε Αποστολόπουλο, Αυγουρόπουλο, Δεληγιάννη, Κεχρή κ.α.), θα κατεβάζει άμεσα τέτοιου είδους χυδαία σχόλια! 
ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου