Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ! Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!


Το σχέδιο της Κυβέρνησης του Μνημονίου, η οποία εκτελεί πειθήνια τις εντολές της Μέρκελ και των δανειστών της τρόϊκας, ολοκληρώνεται με ταχείς ρυθμούς.
Ήδη, το συμπέρασμα της τελευταίας συνεδρίας της Λέσχης Bilderberg ήταν: "επιτέλους η Ελλάδα καταστράφηκε οριστικά".
Αυτό που απομένει πια στους σατανικούς σχεδιαστές της διάλυσης της Ελλάδας, είναι, μετά το κράτος, να χρεοκοπήσει και ο λαός!
Η  Κυβέρνηση του Μνημονίου, πρέπει να δώσει σύντομα λογαριασμό στην τρόϊκα και στην Γερμανία. Ένας λογαριασμός που λέει ότι  η χώρα και ο λαός της πρέπει να παραδοθούν,  γυμνοί, ξυπόλητοι  στους νέους κατακτητές!  Εξαθλιωμένοι, απένταροι, άνεργοι και ανίκανοι να κρατήσουν τα σπίτια τους! Να παρακαλάνε για ένα κομμάτι ψωμί. Οι μισθοί στη χώρα πρέπει να μοιάζουν με αυτούς στη Σομαλία ή το Μπαγκλαντές.
Αυτή είναι στην πραγματικότητα η γραπτή εγγύηση που ζητεί το ΔΝΤ για την εξασφάλιση των δανειστών και την τελική υποδούλωση της Ελλάδος και του λαού της !
Ο κ. Βενιζέλος δεν απάντησε σε  ερώτηση που του έγινε για το εάν "χρεοκοπημένη χώρα σημαίνει και χρεοκοπημένος λαός", όμως η...σιωπή του επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές.
Το χρεοκοπημένο κράτος που συμπεριφέρεται ως νταβαντζής ή ...προστάτης, ξεζουμίζει με κάθε τρόπο τον Έλληνα φορολογούμενο και δεν πρόκειται να σταματήσει τους άγριους και ανηλεείς φόρους, έως ότου εξαντλήσει τη συντριπτική πλειοψηφία των νοικοκυριών. 

ΜΟΝΟΝ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Η ΑΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗ ΒΑΡΒΑΡΗ ΦΟΡΟΕΠΙΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ ΓΙ΄ΑΥΤΗ!
Όσο ο Έλληνας πληρώνει (ό,τι έχει) η τυραννία της χούντας θα γίνει πιο βάναυση!
ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!

1 σχόλιο:

  1. Να αντισταθούμε, αλλά πώς; Με τα λόγια; Έχουμε ηγέτες να οργανώσουν μία σοβαρή αντίσταση; Γίνονται σπασμωδικές ενέργειες εδώ κι εκεί, αλλά τίποτε οργανωμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή