Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ! ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ!


vergina
O ΟΜΠΑΜΑ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΟΓΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ

Πρόκειται για μια ακόμη προδοσία-άλωση της ιστορίας μας και του πολιτισμού μας από τους ίδιους δωσίλογους που μας έφτασαν ως εδώ. Ο Ομπάμα, δεν ζήτησε μόνον να επικρατήσει σιωπή σε ότι αφορά την απομάκρυνση της Ελλάδος από την ευρωζώνη. Έχει ζητήσει να επικρατήσει omerta και στο θέμα του ονόματος των Σκοπίων. Ο Αβραμόπουλος που συναντήθηκε προχθές με τον γ.γ. του ΟΗΕ Μπαν γκι Μουν, πήρε ντιρεκτίβα για το όνομα των Σκοπίων! ΘΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και απλά περιμένουν να τελειώσουν οι αμερικάνικες εκλογές για να το κάνουν. Έχει συμφωνηθεί το όνομα των Σκοπίων σε «Άνω Μακεδονία» αλλά οι εδώ, κάνουν την πάπια.
Ο Ομπάμα, που κατά πάσα πιθανότητα θα κερδίσει τις εκλογές, θα εμφανιστεί μετά από μερικές ημέρες για να καρφώσει το μαχαίρι στην πλάτη της Ελλάδος. Θα προσφέρει ως...νονός, το όνομα «Άνω Μακεδονία» στα Σκόπια! Έχει επιλεγεί μάλιστα ο χρόνος αυτός, θεωρώντας ότι στην Ελλάδα θα υπάρχει αναβρασμός με τα επικείμενα μέτρα της τρόικας και θα απορροφηθούν ή θα χαθούν οι όποιες αντιδράσεις αφορούν στο όνομα των Σκοπίων!
Και ενώ θα έπρεπε ήδη να έχουν βγει οι πατριώτες πολιτικοί (όσοι έχουν απομείνει) να βροντοφωνάξουν το νέο ύπουλο σχέδιο που παίζεται πίσω από τις πλάτες του λαού, δεν μιλάει κανείς!
Ο Σλαβικός λαός των Σκοπίων που δεν δικαιούται να καπηλεύεται την ιστορία, το όνομα και τον πολιτισμό της Μακεδονίας γιατί η Μακεδονία, ως έννοια, ως αγαθό,  Ιστορία και πολιτισμός, είναι Ελληνική, περιμένει σαν την ύαινα. Να πετσοκόψει τη χώρα μας την οποία θα έχει καρφώσει πισώπλατα, για μια ακόμη φορά, η Αμερική και η δωσίλογη στάση των εδώ πολιτικών μας!
Πού είσαι Πρωθυπουργέ της συμφοράς Σαμαρά, να διαμαρτυρηθείς για το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας; Εσύ, που δήθεν πρωτοστατούσες στα συλλαλητήρια διαμαρτυρίας στην Θεσσαλονίκη στα 1991, σήμερα έχεις καταπιείς το αμίλητο νερό!
Ε ρε, σκαμνί Δικαιοσύνης που σας χρειάζεται!!!
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου