Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΟΙ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ, ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ!

SOMATOFILAKES-MERKEL
Η καταστροφική κυβέρνηση Σαμαρά, προκειμένου να φανεί αρεστή στους τροϊκανούς, εκτελεί πειθήνια τις εντολές ισοπέδωσης της αγοράς.
Ο Τόμσεν και οι άλλες σκατόφατσες των δανειστών, ήρθαν στη χώρα με αντικειμενικό σκοπό να ισοπεδώσουν τους τελευταίους επιζήσαντες ελεύθερους επαγγελματίες. Αφού τους έριξαν την λάσπη ότι το σύνολο των επαγγελματιών είναι απατεώνες και φοροδιαφεύγουν και αφού η τρόικα απέρριψε αυτολεξεί τα προτεινόμενα ισοδύναμα μέτρα, η τριμερής κυβέρνηση της συμφοράς αποφάσισε να ξεσκίσει τους επαγγελματίες με φορομπηχτικά μέτρα ύψους 3 δις ευρώ!
Είναι τα μέτρα- χαριστική βολή στην αγορά και την ελληνική οικονομία. Το γνωρίζουν οι δικοί μας δωσίλογοι, με πρώτο και καλύτερο τον προδότη Σαμαρά. Τον οικονομικό εγκληματία, ο οποίος δήλωσε οικονομολόγος που νοιάζεται και πάντα νοιαζόταν για την ανάπτυξη!!! Ποια ανάπτυξη ρε οικονομολόγε της ξεφτίλας και των δανειστών;
Με κατάργηση του αφορολόγητου, με φορολόγηση 35% συν 23%, η κυβέρνηση της καταστροφής, βάζει την οριστική ταφόπλακα στην οικονομία!!!
Αυτοί είναι οι υπεύθυνοι της συμφοράς στον τόπο. Η ιστορία θα τους δικάσει και θα τους καταδικάσει. Το ίδιο ελπίζουμε να κάνει και η τακτική Δικαιοσύνη. Να τους καθίσει στο σκαμνί και να τους δικάσει για το έγκλημα σε βάρος του λαού και της χώρας. Για το έγκλημα να παραδώσουν την χώρα στο έλεος των τοκογλύφων.
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου