Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

O "NTABATZHΣ" ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΨΥΧΑΡΗΣ ΕΜΠΛΕΚΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ Φ.ΦΡΑΓΚΟΥ ΣΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ. ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΟΥΝ ΠΑΛΙ "ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

Συντάχθηκε απο τον/την Makelaris Στις .

vima-praxikopima

Προκλητικό δίχως δεύτερη κουβέντα το δημοσίευμα του διαπλεκόμενου "Βήματος" με ενορχηστρωτή τον περιώνυμο πια θαμώνα της πλατείας Κολωνακίου Σταύρο Ψυχάρη και τα "τέκνα" του αλλά και εκδότες που συνηθίζουν τα "συμβόλαια εξόντωσης" μέσα από το εκδοτικό παρακράτος και την κοπριά που μια ζωή έριχναν για να επιβιώσουν επιχειρηματικά. Είναι πια όλοι τους γνωστοί και δακτυλοδεικτούμενοι. Και θα κατονομαστούν.
όπως σημειώνει και το αξιόπιστο on alert "δεν φθάνει η σκληρή επίθεση που δέχονται οι στρατιωτικοί από την κυβέρνηση και την τρόϊκα. Θα πρέπει πάλι να υποστούν και τα σενάρια περί ...πραξικοπήματος που σχεδίαζαν σκοτεινοί κύκλοι εναντίον της κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου!
Το ΒΗΜΑ της Κυριακής που κυκλοφορεί σε λίγες ώρες έχει πρώτο θέμα το πως "αποφύγαμε το πραξικόπημα"! Το ρεπορτάζ συνοδεύεται και από άρθρο του Στ.Ψυχάρη, ενώ η εφημερίδα ισχυρίζεται ότι έχει στοιχεία και ονόματα.
Στο ρεπορτάζ γίνεται αναφορά στην αλλαγή των τεσσάρων Αρχηγών και ειδική αναφορά στον Φ.Φράγκο.
Όλα όσα είχαν ειπωθεί την περίοδο της υπουργίας Πάνου Μπεγλίτη, όχι μόνο δεν στηρίχθηκαν πουθενά ,αλλά αντιμετωπίστηκαν από το σύνολο του στρατέυματος ως γραφικότητες.
Ανεξάρτητα από το δημοσίευμα της εφημερίδας η οποια προφανώς θα έχει από κάποιες πηγές πληροφόρηση, οφείλει πλέον ο κ.Πάνος Μπεγλίτης να βγει δημόσια και να καταθέσει ότι ξέρει για το θέμα. Αν ξέρει κι αν έχει στοιχεία... Η περίοδος που διανυουμε είναι άκρως επικίνδυνη για να αφήνουμε σενάρια και πληροφορίες να σέρνονται εντός και εκτός Βουλής. Οι πολιτικοί έχουν την πρώτη και μεγαλύτερη ευθύνη.
Είναι ώρα λοιπόν ο κ.Μπεγλίτης να μιλήσει με στοιχεία και αποδείξεις. Που ,ποιοι και πως προσπάθησαν να κάνουν πραξικόπημα στην Ελλάδα του 2011-2012.", καταλήγει το στρατιωτικό site.
Είναι ξεκάθαρο που το πάνε. Στην αποσταθεροποίηση. Το θέμα είναι ποιους ευνούν όλες αυτές οι δημοσιογραφικές χυδαιότητες.
Θα επανέλθουμε...
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου