Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΑΥΡΙΟ! ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

politekni
Θέλουν να ερημώσουν την Ελλάδα, χτυπώντας τις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ στις 26 Σεπτεμβρίου τ. έτους στις 10 π.μ. μπροστά στο χώρο του ΖΑΠΠΕΙΟΥκαι θα επακολουθήσει πορεία στη Βουλή και επίδοση ψηφίσματος στον Πρόεδρο της Βουλής
ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Συνάδελφε Πολύτεκνε.
Όπως φαίνεται, η Κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να περικόψει τα πολυτεκνικά επιδόματα και την ισόβια σύνταξη της πολύτεκνης μητέρας. Για ν' αποτραπεί η πρόθεση αυτή της Κυβερνήσεως, οι πολύτεκνοι θα πραγματοποιήσουν δυναμικό ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ στις 26 Σεπτεμβρίου τ. έτους στις 10 π.μ. μπροστά στο χώρο του ΖΑΠΠΕΙΟΥ και θα επακολουθήσει πορεία στη Βουλή και επίδοση ψηφίσματος στον Πρόεδρο της Βουλής.
Σας καλούμε να συμμετάσχετε οικογενειακώς στο παραπάνω Συλλαλητήριο ειδοποιώντας προς τούτο και άλλους γνωστούς σας πολύτεκνους.
Από το Γραφείο Τύπου της ΑΣΠΕ
————–
Συνάδελφε πολύτεκνε μη μένεις απαθής...
Διαμαρτυρήσου και εσύ με δική σου επιστολή στους αρμοδίους, σε Εφημερίδες, σε ιστοσελίδες και βουλευτές της περιοχής σου.
Καταργούν επιδόματα, επιβάλλουν Χαράτσια και αβάσταχτη φορολογία, βάζουν εισοδηματικά όρια. Στα αυθαίρετα και πάλι καμιά αλλαγή(αλλά για τους Μουσουλμάνους 80% έκπτωση!) ή στο Χαράτσι της ΔΕΗ για τους πολύτεκνους(ίδιο εισόδημα είτε έχεις 4 είτε 14 παιδιά!)...
Κατήργησαν ακόμη και μέτρα χωρίς κανένα οικονομικό κόστος για την Κυβέρνηση, όπως τις Μετεγγραφές των παιδιών μας(παρότι καταργήθηκε ο νόμος Διαμαντοπούλου..., οι πολύτεκνοι συνεχίζουν να τιμωρούνται), τους διορισμούς των πολ. Εκπ/κών... Οι θέσεις στις φοιτ. Εστίες ελάχιστες.
Κατάγγειλε αυτούς που σε κατάντησαν στην εξαθλίωση, αυτούς που σε εμπαίζουν.
Βοήθησε τον Πολυτεκνικό σου Σύλλογο να στείλει και αυτός διαμαρτυρία...
Τα παιδιά σου τα καταδικάζουν να μείνουν αμόρφωτα... Αν δεν είναι αυτό ρατσισμός, τότε τι είναι;;;
Μη μένεις απαθής...
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ στις 26/9/12 και ώρα 10 π.μ. μπροστά από το χώρο του Ζαππείου.
aspe.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου