Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2012

ΘΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ!


ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΞΕΡΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΔΕΝΔΙΑ;ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΕΑΝ Η ΓΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΠΤΩΜΑΤΑ;

greece-fire

Ο Ομπάμα έχει διαμηνύσει να κρατηθεί η Ελλάδα μέσα στο ευρώ μέχρι τις Αμερικανικές εκλογές . Το Reuters μάλιστα μετέδωσε ότι η έκθεση για το ελληνικό χρέος από το ΔΝΤ και την ΕΕ θα καθυστερήσει και θα δημοσιοποιηθεί μετά τις αμερικανικές εκλογές!
Είναι σαφές ότι όλα βαδίζουν μεθοδευμένα βάσει συγκεκριμένου σχεδίου, σύμφωνα με το οποίο, μετά τις εκλογές των ΗΠΑ και την σχεδόν βεβαία επανεκλογή του Ομπάμα στην Προεδρία, αναμένεται ολοκαύτωμα στην Ελλάδα!
Η χώρα μας έχει μπει στον αποτεφρωτήρα και αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις που θα οδηγήσουν σε μια πρωτοφανή προς το χειρότερο μεταβολή των πραγμάτων στην χώρα μας. Ήδη τα πρώτα μηνύματα άρχισαν να έρχονται: Εάν η Ελλάδα δεν ανταποκριθεί στους στόχους της μέσα στο 2013, την 1η Ιανουαρίου 2014 θα επιβληθούν νέα μέτρα ισοπέδωσης μισθών και συντάξεων! Σχεδόν βέβαιη επίσης πρέπει να θεωρείται η ονομασία των Σκοπίων σε «Άνω Μακεδονία» ή «Νέα Μακεδονία»! Όνομα το οποίο θα χαρίσει στα Σκόπια ο Ομπάμα μετά την επανεκλογή του, όπως ακριβώς έκανε ο Μπους Junior μετά την δεύτερη εκλογή του στην Προεδρία των ΗΠΑ, όταν αναγνώριζε τα Σκόπια ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας».
Οι αποφάσεις για το κάψιμο της Ελλάδος και σε άλλους τομείς που θα ισοπεδώσουν την χώρα και τον λαό (οικονομία, νέες εισροές λαθρομεταναστών από πιθανό πόλεμο στην Μέση Ανατολή), έχουν ληφθεί. Είναι βέβαιον ότι η κυβέρνηση Σαμαρά γνωρίζει, αλλά δεν μιλάει κανείς.
Υπάρχουν και κάποιες σοβαρές πληροφορίες ότι κάτι τρέχει στο Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως. Ότι δηλαδή έχουν ληφθεί κάποια μέτρα για ραγδαίες αλλαγές και επιπτώσεις αυτών στην Ελλάδα, αμέσως μεςτά τις αμερικανικές εκλογές. Πριν από μέρες δημοσιεύσαμε πληροφορία ότι η ΓΑΔΑ έχει παραλάβει σακούλες για ανθρώπινα πτώματα. Δεν θέλουμε να θεωρηθούμε τρομολάγνοι. Ρωτήσαμε όμως τον Υπουργό Δημοσίας Τάξεως κ. Δένδια και απάντηση δεν πήραμε. Κύριε Υπουργέ συμβαίνει κάτι στο Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως; Έχετε προετοιμαστεί για κάποιαο χτύπημα-σοκ; Έχετε παραλάβει ή όχι τις σακούλες για ανθρώπινα πτώματα; Οι δηλώσεις-Ομπάμα και αποφάσεις για να δοθεί η έκθεση της τρόϊκας μετά τις εκλογές των ΗΠΑ μπορεί να έχουν σχέση με όλα αυτά; Ετοιμάζουν τυφώνα κατρίνα-νέα εισβολή σε βάρος της Ελλάδος;
Μιλήστε κύριε Δένδια, μιλήστε κύριοι της Κυβέρνησης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου