Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

TWEET ΜΕ... ΧΡΟΝΟΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΧΑΜΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ: "ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΟΥΝ"!


zaroulia

«Κρίμα, έπρεπε τουλάχιστον να τον βιάσουν! ΑΠΛΥΤΟΣ ΤΡΩΕΙ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΑ», έγραψε στο twitter η Ελένη Ζαρούλια , βουλευτής της Χρυσής Αυγής στη Β' Αθήνας και σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου.
Μαζί με το σχόλιο αυτό, η κ. Ζαρούλια έδινε και το link για ένα video από το δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Ant1 με εικόνες από ένα Έλληνα που είχε χτυπηθεί από Πακιστανούς που συμμετείχαν σε εκδήλωση διαμαρτυρίας.
Ωστόσο, το tweet της συζύγου του Νίκου Μιχαλολιάκου αποτελεί σχόλιο στο video με τον ξυλοδαρμό του Έλληνα και διακινείται σήμερα -παρ' ότι αναρτήθηκε στις 25 Αυγούστου- στο twitter με αφορμή τη σύλληψη του 27χρονου διαχειριστή της σελίδας «ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟΣ/ELDER PASTITSIOS» στο Facebook.
Για πολλούς χρήστες του twitter η σύλληψη του 27χρονου από τα Ψαχνά Ευβοίας ήταν υπερβολική. Στις απόψεις που δημοσιεύουν πολλοί στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης υποστηρίζουν ότι ο 27χρονος έκανε σάτιρα και δεν ήθελε να προσβάλλει τη θρησκεία ή την μνήμη του γέροντα.
«Βουλευτής της ΒτΕ από το ακάουντ της στο twitter γράφει αυτά κ η δίωξη Ηλ.Εγκλήματος συλλαμβάνει σατιρικό troll..», έγραψε κάποιος στο twitter σχολιάζοντας με την σειρά του τις απόψεις που είχε εκφράσει η κ. Ζαρούλια.
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου