Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΣΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΜΑ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ




Ο Σύλλογος κατοίκων Τσακού, έστειλε προς τους αρμόδιους φορείς (Δήμο και ΕΥΔΑΠ) επιστολή με την οποία διαμαρτύρεται για την κατάσταση που επικρατεί στο ρέμα που είναι παράλληλο με την Ελ. Βενιζέλου και το οποίο προκάλεσε πολλά προβλήματα φέτος το καλοκαίρι στους περίοικους. Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει: 


Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,

Στη διασταύρωση των οδών Αιτωλίας και Παπαφλέσσα έχει προκληθεί τεράστιο ζήτημα με τις αποχετεύσεις των ομβρίων και των λυμάτων, καθώς από το φρεάτιο των λυμάτων εισέρχονται στο φρεάτιο των ομβρίων τα λύματα τα οποία καταλήγουν σε ακάλυπτο χώρο (ρέμα), με αποτέλεσμα τη δυσοσμία δίπλα στα σπίτια που βρίσκονται κατά μήκος του ρέματος.
 Αποτελεί ζήτημα των τελευταίων χρόνων που όμως έγινε σαφώς εντονότερο φέτος το καλοκαίρι. Το πρόβλημα το γνωρίζουν και οι υπάλληλοι των αποφρακτικών οχημάτων, οι οποίοι έρχονται ανά εξάμηνο και καθαρίζουν τα φρεάτια, αλλά από μόνοι τους δεν μπορούν να δώσουν λύση. Έχουμε κατά καιρούς απευθυνθεί και στην αρμόδια υπηρεσία ΕΥΔΑΠ, χωρίς όμως καμία ανταπόκριση.
Σας παρακαλούμε να προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες για την επίλυση του προβλήματος αυτού μιας και το καλοκαίρι αναγκάστηκαν πολλοί κάτοικοι, λόγω της έντονης δυσοσμίας, να το περάσουν «εσώκλειστοι», καθώς δεν μπορούσαν να καθίσουν στις βεράντες τους και τους λοιπούς εξωτερικούς χώρους.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον σας.


 Μετά τιμής
  
  Εκ του Δ.Σ.


         Πρόεδρος                                                                  Γραμματέας

      Β. Σαββίδης                                                                     Αν. Μίχας

1 σχόλιο: