Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΕΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΛΙΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ Λ. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΣΤΟ Ν.ΨΥΧΙΚΟ!ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΜΒΟΛΙΣΕΙ ΤΗ ΝΔ!

Η Χρυσή Αυγή σε μια κίνηση «ματ» όπως εκτιμούν τα στελέχη της, μετακομίζει από την οδό Δηλιγιάννη στην Αθήνα και έρχεται στην Λ. Μεσογείων, στο ύψος του Πενταγώνου. Η μετακίνηση της Χρυσής Αυγής στα σύνορα Ν. Ψυχικού και Παπάγου,  μόνο συμβολική δεν είναι. Έρχεται στην σφηκοφωλιά των ΝΔημοκρατών, στοχεύοντας να εισπράξει εκλογικά όλους τους Παπαγιώτες οι οποίοι παραδοσιακά έδιναν ποσοστό κοντά στο 70% στη ΝΔ. Η περιοχή του Παπάγου αποτελεί το μεγάλο κάστρο της ΝΔ και το πλήγμα που εκτιμούν ότι θα δεχθεί η παράταξη της ΝΔ από την Χρυσή Αυγή στις επόμενες εκλογές, θα είναι καίριο. Την ολοκληρωτική κατάρρευση που θα υποστεί το κόμμα του Σαμαρά, επιδιώκει να επωφεληθεί στο έπακρο η Χρυσή Αυγή. Γι’ αυτό τον λόγο θεωρείται καθοριστική η επιλογή να μεταφέρουν τα κεντρικά τους γραφεία δίπλα στου Παπάγου,.
Σε όλα αυτά υπάρχει σχεδιασμός. Μόνο συμπτωματικό δεν είναι το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή έχει δύο βουλευτές της από του Παπάγου: Τον Ηλία Παναγιώταρο και τον Χρήστο Παππά! Με αυτούς εμπροσθοφυλακή, το επιτελείο της Χρυσής Αυγής εκτιμά ότι θα εισπράξει για λογαριασμό της «μονοκούκι» τους ψηφοφόρους της ΝΔ από του Παπάγου. Και όχι μόνον αυτό. Η Χρυσή Αυγή ετοιμάζει μέχρι και υποψήφιο Δήμαρχο να κατεβάσει στον ενιαίο δήμο Παπάγου-Χολαργού. Μάλιστα, όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές τουλάχιστον τρεις νυν δημοτικοί σύμβουλοι του Παπάγου-Χολαργού ετοιμάζονται να ανακοινώσουν την προσχώρησή τους στην Χρυσή Αυγή, αμέσως μόλις ο Σαμαράς περάσει τα νέα μέτρα των 13,5 δις ευρώ από την βουλή.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου