Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2012

VIDEO ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ – ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΣΤΑ ΓΚΕΤΟ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΘΕΑΤΗΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. "ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"

platia-amerikis-1
NEΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 3: 10 το πρωί-(πρώτη ενημέρωση 25 Σεπτεμβρίου 2012 - 23:40.).
Ανθρωποκυνηγητό, αντεγκλήσεις και επεισόδια μεταξύ κατοίκων της περιοχής και λαθρομεταναστών στα στενά και σκοτεινά σοκάκια κάτω από την πλατεία Αμερικής που άρχισαν γύρω στις 11 το βράδυ, συνεχίστηκαν μέχρι τις 2 και μισή τη νύχτα. Οι κάτοικοι πήραν το νόμο στα χέρια τους αφού έχουν αντιληφθεί εδώ και καιρό ότι οι περίφημες εξαγγελίες του υπουργού Απροστάτευτου Πολίτη και των συμβούλων του και κοστουμαρισμένων υπασπιστών του περί αστυνομικών της γειτονιάς, είναι μόνον  παχιά λόγια και φλιναφήματα. Στα έργα ο Έλληνας της γειτονιάς είναι απροστάτευτος.
Ουσιαστικά εδώ και πολύ καιρό οι κάτοικοι καταφεύγουν στην ίδια άχαρη μεθοδολογία. Βγαίνουν στους δρόμους, νυσταγμένοι αλλά αποφασισμένοι να καθαρίσουν τις συνοικίες τους από το εμπόριο ναρκωτικών και λευκής σαρκός. Από τους κλέφτες και τους μαχαιροβγάλτες με κίνδυνο την ίδια τους τη ζωή.
Αυτή λοιπόν η περιώνυμη "αντιποίηση αρχής" του κ.Δένδια είναι για τους ημεδαπούς όριο ύπαρξης ανάμεσα στην παρανομία και την μαφία και την οικογενειακή γαλήνη. Ορίστε λοιπόν κύριε υπουργέ: Δεν έχετε παρά να συλλάβετε τους κατοίκους χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων που παλεύουν για τα σπίτια τους και τα καταστήματα τους. Στα γκέτο της ντροπής είσαστε ανύπαρκτοι. Γιατί εαν υπήρχατε δεν θα παρατηρούνταν οι εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του makeleio.gr.
Νομίζετε ότι έχει κανείς την όρεξη και το κουράγιο(όταν ξέρει ότι θα ξυπνήσει το χάραμα για να πάει στη δουλειά του)να κυνηγιέται με Πακιστανούς, Αφγανούς και όλες τις φυλές της Ασίας και της Αφρικής στα στενοσόκακα;
Το έχετε χάσει προ πολλού το παιχνίδι κύριε Δένδια. Από τότε που αυτοναγορευτήκατε τιμωρός του πολίτη και προστάτης της αδικίας.

Ρεπορταζ: Μαρίλια Κούζου

VIDEO ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ – ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΣΤΑ ΓΚΕΤΟ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΘΕΑΤΗΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. "ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"

Συντάχθηκε απο τον/την Makelaris Στις .

makeleio.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου