Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

13 ΜΗΝΕΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗΣ ΛΑΚΚΟΥΒΑΣ!!!


Γράφει ο Θανάσης Αυγουρόπουλος
Δημοτικός Σύμβουλος Παπάγου-Χολαργού
1η φωτογραφία: 16/10/2011

 «Αναδημοσίευση από το «indobserver.blogspot» : «Για την περίπτωση αυτή έχουμε ξαναγράψει. Μέρα με τη μέρα όμως η καρέκλα που μπήκε ως προσωρινή λύση μέσα στο καθισμένο οδόστρωμα (στη συμβολή των οδών Αγαμέμνονος και Φανερωμένης), τείνει να γίνει μόνιμη, επιβεβαιώνοντας το θυμόσοφο ρητό ΄΄ουδέν μονιμότερον του προσωρινού΄΄.
Ποιος θα αποκαταστήσει το πρόβλημα, Κύριοι της δημοτικής αρχής που εισακούτε της εκκλήσεις της εφημερίδος μας, εδώ σας έχουμε συλλάβει εν υπνώσει!
Η καρέκλα αυτή τοποθετήθηκε από φιλότιμους δημότες, όταν το έδαφος υποχώρησε και προκειμένου να προφυλάξουν οδηγούς και διερχόμενους κατά τις βραδινές ώρες πεζούς, από το να πέσουν μέσα στο βαθύ χαντάκι.
Από τις 5 Οκτωβρίου 2011 όμως μέχρι σήμερα έχουν περάσει πάνω από 6 μήνες και το χαντάκι όλο και βαθαίνει. Στο τέλος, είτε η καρέκλα θα εξαϋλωθεί από τις πολλές βροχές, την υγρασία και το χιόνι που έχει φάει, είτε θα βουλιάξει περισσότερο το οδόστρωμα καταπίνοντας και την καρέκλα!
Παρακαλούμε μεριμνήσατε για την επίλυση του ζητήματος, πριν σακατευτεί κανείς διερχόμενος πεζός ή αυτοκίνητο».
Επειδή είχαν περάσει επτά μήνες και η επικίνδυνη λακκούβα δεν αποκαταστάθηκε, η τοπική εφημερίδα «Αντίλογος» τον Μάϊο/2012 αναδημοσίευσε το άρθρο του κ. Βραχιολίδη με τη σχετική φωτογραφία. Από το Δήμο και πάλι  καμία παρέμβαση!!!
Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της 16ης/7/2012 προσωπικά ανέδειξα το συγκεκριμένο θέμα, επισημαίνοντας ότι, η μόνη παρέμβαση που έγινε πριν λίγες ημέρες αφορούσε την αρχική τοποθέτηση κόκκινης κορδέλας και στη συνέχεια η αντικατάσταση της χαλασμένης καρέκλας με πλαστικό πλέγμα.
Προσωπικά επειδή δέχτηκα πολλά παράπονα για τον κίνδυνο ατυχήματος, ζήτησα την άμεση αποκατάσταση της επικίνδυνης λακκούβας. Παραδόξως ο κ. Δήμαρχος δεν μου έκανε την τιμή να απαντήσει και να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο θέμα.
Θαυμάστε όμως απάντηση της αρμόδιας Αντιδημάρχου: «Η κόκκινη κορδέλα μπήκε με δικές μου ενέργειες!!!!». Ναι, μετά από εννέα μήνες μπήκε μια κόκκινη κορδέλα, αλλά για αποκατάσταση κουβέντα!!!
Πριν από ένα μήνα περίπου επισκέφτηκα την ίδια Αντιδήμαρχο και της ζήτησα να ενεργήσει άμεσα για να μην έχουμε κανένα ατύχημα. Με διαβεβαίωσε πως πολύ σύντομα θα γίνει αποκατάσταση.

Όμως, όπως αποδεικνύεται από τη 2η φωτογραφία, μέχρι 4/11/2012 δεν έγινε απολύτως τίποτε.
2η φωτογραφία: 4/11/2012

Επειδή, όπως εγώ δεν γνωρίζω όλους τους δρόμους του Παπάγου,  πιθανόν και ο κ. Δήμαρχος να μην γνωρίζει ποια είναι η οδός Αγαμέμνονος, τον πληροφορώ πως, είναι αυτή που στεγάζεται το ΚΑΠΗ και τα Δημοτικά Ιατρεία & απέχει  από την Εκκλησία της Φανερωμένης περίπου 80 μέτρα. Αν ακόμη δεν γνωρίζει ποια είναι η Εκκλησία της Φανερωμένης θα του υπενθυμίσω ότι, είναι αυτή που την επισκέπτεται τρεις φορές το χρόνο, ήτοι την Πρωτοχρονιά για τη Δοξολογία, στις 25 Μαρτίου για τη Δοξολογία της  Εθνικής Επετείου και στις 22 Αυγούστου στον Εσπερινό της εορτής της Παναγίας Φανερωμένης.


2 σχόλια:

  1. Είναι τρελός ο Αλβανός...ειναί τρελός ο Αλβανός..
    οεοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή