Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

ΤΡΕΞΤΕ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤΩ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ!Happy-finisher-2
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
Σε λουκέτο οδηγούνται οι αθλητικές ομοσπονδίες μετά τα χθεσινά μέτρα-κόλαφος που οι 153 εθνοσωτήρες, ψήφισαν στην Βουλή. Από την 1η του νέου έτους, βάζουν λουκέτο δεκάδες αθλητικά σωματεία και ομοσπονδίες, επειδή αδυνατούν να τα φέρουν βόλτα με τα έξοδα που υπάρχουν και με τις ραγδαίες περικοπές στις οποίες έχει προχωρήσει η Πολιτεία. 
national-team
Ο ελληνικός αθλητισμός οδηγείται σε πλήρη μαρασμό, απαξίωση και ουσιαστική κατάργηση. "Ο αθλητισμός δεν είναι πολυτέλεια, αλλά κοινωνικό αγαθό", φωνάζουν οι ηγεσίες και τα μέλη των αθλητικών ομοσπονδιών αλλά κανείς πολιτικός φωστήρας-σωτήρας δεν ακούει. Σε λίγους μήνες από τώρα, θα αρχίσουμε να μαζεύουμε τα αποκαϊδια του ελληνικού αθλητισμού. Η χώρα μας και στον αθλητισμό, θα συναγωνίζεται το Μπουρούντι, τα νησιά Φερόες και το Τσιμπουτί!!! Γι' αυτό ψήφισε τα μέτρα ο Σαμαράς και τα 153 πολιτικά πρόβατα της Βουλής. 
Προλάβετε τουλάχιστον να χαρείτε τον Κυριακάτικο Μαραθώνιο δρόμο της Αθήνας ή τον δρόμο 10 χλμ. που διεξάγεται, ίσως για τελευταία φορά! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου