Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟ "ΕΓΚΛΗΜΑ" ΣΑΜΑΡΑ!
Ο καθηγητής Οικονομικής Θεωρίας κ. Βαρουφάκης, μιλώντας πριν από λίγο στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκη αποκάλυψε το ψεύδος της Κυβέρνησης Σαμαρά η οποία λέει ότι εάν δεν πάρουμε τα μέτρα θα πτωχεύσουμε. «Είναι σαν να μην μπορείς να αποπληρώσεις μία πιστωτική κάρτα και η Τράπεζα έρχεται και σου λέει ότι σου δίνω μία άλλη πιστωτική κάρτα για να πληρώσεις την προηγούμενη, υπό τον όρο να μειώσεις τα εισοδήματά σου. Είναι ποτέ δυνατόν να δεχθεί ο πολίτης μία τέτοια ρύθμιση; Και είναι δυνατόν να γίνει δεκτό ότι με αυτό τον τρόπο δεν επέρχεται η πτώχευση του οφειλέτη;», είπε ο κ. Βαρουφάκης.
Αυτό ακριβώς κάνει σήμερα η Κυβέρνηση. Φορτώνει τον λαό με μέτρα πάνω από 11,5 δις ευρώ και ταυτόχρονα ψεύδεται ότι αν δεν πάρουμε τα μέτρα θα πτωχεύσουμε. «Εάν πάρουμε τα μέτρα αυτά, το μόνο βέβαιο είναι η πτώχευση της χώρας», επισήμανε με νόημα ο κ. Βαρουφάκης.
Ο κ. καθηγητής μάλιστα, πρότεινε και λύσεις για την απεμπλοκή της χώρας μας από τη κατάσταση αυτή, μιλώντας για πρόγραμμα περικοπών 2,5 δις ευρώ και όχι 11,5 δις της Κυβέρνησης, το οποίο θα αφορούσε «κούρεμα» των υψηλών εισοδημάτων.
Αυτά όμως, οι υποτελείς, δωσίλογοι της κυβέρνησης Σαμαρά, ούτε θέλουν να τα ακούσουν. Θέλουν απλά να εκτελέσουν τις εντολές της Μέρκελ! Αδιαφορώντας για το εθνικό τους έγκλημα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου