Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, ΑΥΡΙΟ ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ! ΜΑΖΙΚΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ Ν.ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΠΡΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-ΚΑΜΜΕΝΟ!


samaras8

ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΝΔ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ. ΕΚΤΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΕΛΕΙΑ ΤΟ ...ΣΧΕΔΙΟ ΜΕΡΚΕΛ!
Αύριο βράδυ ο Σαμαράς φέρνει σε πέρας το σχέδιο της Μέρκελ και των δανειστών. Αφού εξαπάτησε τον κόσμο με τον πιο χυδαίο τρόπο, με τα συνεχή "Ζάππεια" και τις δεσμεύσεις για επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου, προοπτική ανάπτυξης και όχι άλλους φόρους σε χαμηλόμισθους-ευπαθείς κοινωνικά ομάδες, εξελέγη Πρωθυπουργός και μαζί με την Μέρκελ την οποία υποδέχθηκε μετά φανών και λαμπάδων στην χώρα μας, εκτελεί το πρόγραμμα θανάτου της Ελλάδος και των Ελλήνων!
Ο Σαμαράς, με ένα "ουδείς αναμάρτητος" πήρε συγχωροχάρτι ενώπιον της Μέρκελ και των Γερμανών δημοαιογράφων, υλοποιώντας στην εντέλεια τα μέτρα-κόλαφο για την ελληνική οικονομία. Αύριο η χώρα παραδίδεται στους εχθρούς και μεταβάλλεται σε Μπαγκλαντές. Αποικία της Γερμανίας. 
Αύριο, με την υπογραφή της εξόντωσης του λαού, ο Σαμαράς βάζει ταφόπλακα και στο δικό του πολιτικό  μέλλον. Αναμένονται σωρρηδόν μετακινήσεις από την ΝΔ προς την Χρυσή Αυγή και το κόμμα του Πάνου Καμμένου. Από αύριο η ΝΔ θα αρχίσσιε να πλησιάζει τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ.
Ο Σαμαράς δεν πολυνοιάζεται. Αυτό που τον ένοιαζε ήταν να φανεί συνεπής απέναντι στην Μέρκελ. Αφού τα καταφέρει, ολοκληρώνεται η αποστολή του.
Εκτός και αν η Μέρκελ τον ...χρειαστεί για μια ακόμη επικίνδυνη αποστολή. Αυτή,  που αφορά στην παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας στα Σκόπια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου