Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

ΟΙΚΟΣ ΑΝΟΧΗΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ!Τι γίνεται με τους οίκους ανοχής και τα γραφεία τελετών που αναλαμβάνουν σωρηδόν χορηγίες;
Μετά την χορηγία του οίκου ανοχής " Σούλα" στην ποδοσφαιρική ομάδα "Βουκεφάλας" στην Λάρισα, ο ίδιος οίκος άνοιξε παράρτημα στην Πάτρα και όπως λένε οι πληροφορίες, αναλαμβάνει την χορηγία Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού σχολείου στην Πάτρα!!!
Η ιδιοκτήτρια του οίκου ανοχής "Σούλα" Χρυσούλα Αλευρίδου, αποφάσισε να δώσει την χορηγία της μετά από αίτημα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, επειδή ο τελευταίος αδυνατούσε να καλύψει τα λειτουργικά του έξοδα!!!
Οι πληροφορίες, ανεβάζουν το ποσό της χορηγίας στα 3000 ευρώ και με αυτά τα χρήματα, τα μέλη του Συλλόγου θα καταφέρουν να αγοράσουν φωτοτυπικό μηχάνημα και βιβλιοθήκη. Αξίζει να υπογραμμιστεί ότι ο Σύλλογος Γονέων απευθύνθηκε σε τοπικούς φορείς για βοήθεια αλλά δεν εισακούστηκε. Έτσι, αναγκάστηκε να αεπυθυνθεί στην ιδιοκτήτρια του οίκου ανοχής η οποία αποδέχτηκε την πρόταση.
Δεν κατέστη γνωστό εάν η συμφωνία της χορηγίας περιλαμβάνει και υποχρέωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων να αναρτήσουν διαφημιστική ταμπέλα του οίκου ανοχής για την ...προβολή της επιχείρησης και συγκέντρωσης πελατείας!!!
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Πάτρας που υποτίθεται ότι αγωνίζεται για σωστή αγωγή, παιδεία και πνευματική τροφή των παιδιών του, όταν  καταφεύγει σε οίκο ανοχής για να επιλύσει τα προβλήματά του, είναι φαινόμενο της εποχής που πρέπει να μας απασχολήσει κοινωνιολογικά. Μην αμφιβάλει κανείς ότι σύντομα η αλληλεγγύη μεταξύ των Ελλήνων θα εκλείψει και οι διάφορες κοινωνικές ομάδες θα αναγκάζονται να καταφεύγουν ακόμη και στους εχθρούς ή σε κοινωνικά καταδικαστέες πρακτικές, προκειμένου να βρουν πρόχειρη λύση για την επιβίωσή τους. Όταν, φορέας που υπηρετεί την παιδεία απευθύνεται σε οίκο ανοχής, καταλαβαίνετε σε ποια πρέσα σύνθλιψης και πολτοποίησης μπαίνει η Ελλάδα του 2012.

1 σχόλιο:

  1. Ιδού έντιμες πόρνες όπως η αξιαγάπητη Σούλα.

    Αλλά υπάρχουν και οι άλλες...

    http://my-pillow-book.blogspot.gr/2012/05/hookers.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή