Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥΣΥΡΙΖΑ  |  Χολαργού - Παπάγου
                   Ενωτικό
                   Κοινωνικό
                   Μέτωπο
                                                                                    

Ανακοίνωση - Κάλεσμα

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ !
Οι ζωές μας δεν χωράνε στα μέτρα τους και στους προϋπολογισμούς τους !
Συμμετέχουμε μαζικά στα συλλαλητήρια και στη 48ωρη Γενική Απεργία που κήρυξαν ΓΣΕΕ–ΑΔΕΔΥ στις 6 και 7 Νοεμβρίου !

Έφτασε η ώρα της ανατροπής! Ο, άγρια ταξικός, προϋπολογισμός του 2013 και το νέο πακέτο μέτρων δεν θα περάσουν. Δεν πρέπει να περάσουν, διότι μετατρέπουν τη χώρα σε οικονομική και κοινωνική «έρημο», «βιάζουν» τη δημοκρατία και την αξιοπρέπεια των πολιτών και αφαιρούν την ελπίδα από το λαό. Μας οδηγούν πολλές δεκαετίες πίσω, χωρίς φάρμακα και δημόσια περίθαλψη, χωρίς σχολεία και πανεπιστήμια, χωρίς μέλλον, με ατελείωτες στρατιές ανέργων, αυτοχείρων και απελπισμένων.
Τα μέτρα των 11 δις του προϋπολογισμού του 2013 και το συνολικό «πακέτο» του μεσοπρόθεσμου προγράμματος για την περίοδο 2013-2016, ύψους 18,9 δισ. ευρώ, «στάζουν αίμα»: «ακρωτηριάζουν» μισθούς και συντάξεις, κοινωνικά επιδόματα και εργασιακά δικαιώματα, κατεδαφίζουν το δημόσιο σύστημα υγείας και κορυφώνουν την κοινωνικά βάρβαρη φοροεπιδρομή σε βάρος του ελληνικού λαού, την ίδια στιγμή που αφήνουν στο απυρόβλητο τους «έχοντες και κατέχοντες».
Η τρικομματική, μνημονιακή συγκυβέρνηση, σε αγαστή συνεργασία με την τρόικα, ετοιμάζεται να δώσει το τελειωτικό χτύπημα στην ελληνική κοινωνία. Στο χέρι μας είναι να τους σταματήσουμε. Να ανατρέψουμε τις πολιτικές τους!
Γι’ αυτό και καλούμε τους εργαζόμενους του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, να συμμετάσχουν μαζικά στα συλλαλητήρια και στη 48ωρη γενική απεργία, που κήρυξαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ στις 6 και 7 Νοεμβρίου και να  παραμείνουν στο Σύνταγμα κατά τη διάρκεια της συζήτησης και ψήφισης των μέτρων στη Βουλή, περικυκλώνοντάς την.
Η ανατροπή των μέτρων και των μνημονίων, καθώς και της τρικομματικής κυβέρνησης που τα προωθεί,  είναι όρος επιβίωσης για όλους και όλες μας.
Ή εμείς ή αυτοί !
Ανατροπή εδώ και τώρα !

ΣΥΡΙΖΑ / ΕΚΜ Χολαργού - Παπάγου
Τα γραφεία μας βρίσκονται στο Αίθριο του Εμπορικού Κέντρου "Ερμής"
Λ. Μεσογείων 256 (πρώην "Jumbo").

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου