Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

ΝΕΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ SIEGEL. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΣΗ!


TROIKA1

Σαν κεραυνός έσκασε στην Ελλάδα το δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού Spiegel. Λίστα με ονοματεπώνυμα προς απόλυση υπαλλήλων στο ελληνικό δημόσιο άμεσα, δηλαδή έως το τέλος του έτους, φέρεται να θέτει ως όρο η Τρόικα για τη συνέχιση της βοήθειας προς την Ελλάδα, σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel.
«Η Τρόικα αναμένει μέχρι τα τέλη του χρόνου την απόλυση 2.000 εργαζομένων του Δημοσίου και δεν ικανοποιείται πλέον μόνον με αριθμούς - θέλουν ονόματα και επώνυμα».
Αυτό αναφέρει κυβερνητικός υπάλληλος που γνωρίζει καλά τα των διαπραγματεύσεων, σύμφωνα με δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης του Spiegel.
Συνδικαλιστικός εκπρόσωπος που επίσης δεν κατονομάζεται, φέρεται μάλιστα να επιβεβαιώνει το αίτημα περί λίστας με τα ονόματα των προς απόλυση δημοσίων υπαλλήλων.
Εαν αποδειχτεί βάσιμο το δημοσίευμα του Spiegel, τότε θα γιγαντωθεί το κύμα αμφισβήτησης κατά των εταίρων μας και κυρίαρχο ερώτημα θα είναι εαν θέλουν πράγματι την διάσωση μας ή αν τεχνηέντως μας σπρώχνουν προς την έξοδο.
Από το βήμα της Βουλής πάντως ο αρμόδιος υπουργός Α.Μανιτάκης έσπευσε να διαψεύσει πως υπάρχουν τέτοιου είδους απαιτήσεις από την τρόικα.
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου