Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

ΣΟΚ!!! Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΟΚΟΣ ΗΤΑΝ Ο 12ος ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΖΩΗ TOY ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΩΝ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ!

Ο ένας μετά τον άλλο φεύγουν...σκασμένοι οι ομολογιούχοι του Δημοσίου, των οποίων τις οικονομίες άρπαξε το κράτος για χάρη των δανειστών! 
Στη σιωπηρή διαμαρτυρία που έγινε σήμερα έξω από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, με αφορμή τον αιφνίδιο θάνατο του Αντιπροέδρου του Συλλόγου των Ομολογιούχων Γιάννη Ντόκου, από τους συγκεντρωθέντες ειπώθηκε ότι αυτός ήταν ο 12ος θάνατος ομολογιούχου από την άνοιξη κι εδώ, από τότε δηλαδή που έγινε το "κούρεμα"-κλοπή των χρημάτων τους!
Οι άνθρωποι φεύγουν σκασμένοι. Οι κόποι μιας ζωής και τα χρήματα που μάζευαν με ιδρώτα και αίμα για παιδιά ή τα εγγόνια τους, εκλάπησαν υπέρ των δανειστών! 
Ο Γιάννης Ντόκος ήθελε να σπουδάσει το παιδί του στο Βέλγιο και δείχνοντας στην κόρη του το κτίριο του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, της είπε του λίγο πριν αυτή πετάξει για το εξωτερικό: "Αν πάθω κάτι, να ξέρεις, θα φταίνε αυτοί"

Μετά, σου λένε, οι άθλιοι του κράτους ότι θα πάρουν οι ομολογιούχοι το 80% των χρημάτων τους μέχρι το ...2042!!! Όταν πια δεν θα ζει κανείς ομολογιούχος! 

ΑΘΛΙΟΙ του Κράτους! Συλλαμβάνετε τους πολίτες και τους περνάτε χειροπέδες γιατί χρωστάνε ΦΠΑ! Εσάς ποιος θα σας συλλάβει ρε λαμόγια;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου