Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

"ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ" ΜΕ ΝΕΕΣ ΛΙΣΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΑΡΠΑΖΑΝ ΑΠΟ ΤΗ SIEMENS. ΝΕΟΣ ΓΥΡΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΒΥΣΣΑΛΕΟΣ


Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ''Κalami.net'' τα ονόματα όλων όσων έλαβαν στην Ελλάδα μίζες από Siemens (άτομα, δωροδοκηθέντες πολιτικοί και κόμματα) σύντομα στην δημοσιότητα, σε ΜΜΕ στις ΗΠΑ.

Τα ονόματα τα έχει και η Βουλή των Ελλήνων, αλλά δεν τα δίνει στην δημοσιότητα, μας λέει το kalami.net, γιά ''ευνόητους'' λόγους και κόμματα, βουλευτές, μαζί και τα ΜΜΕ, ''κάνουν το κορόϊδο'', από τις αρχές του 2010, ενώ η ''εξεταστική'' της Βουλής συγκάλυψε προκλητικά την υπόθεση, 24 Ιανουαρίου 2011.
Εαν όλα όσα διαβάζουμε είναι πραγματικότητα τότε θα έχουμε γλέντια. Άλλωστε είναι κοινό μυστικό ότι εκδότες αλλά και κάποιοι καναλάρχες διαθέτουν και stick αλλά και φωτοτυπίες από εσωτερική αλληλογραφία κάποιων πραγμάτων μέσα στην γερμανική εταιρεία.
Το ερώτημα είναι ποιοι θα καούν. Κάτι μας λέει ότι σε μερικές εβδομάδες θα έχουμε νέο γύρο ξεκαθαρίσματος λογαριασμών. Ανοιχτών αλλά και του παρελθόντος.
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου