Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΞΑΝΑ-ΑΝΑΒΟΥΝ: ΝΕΑ ΑΓΡΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ- ΑΝΤΩΝΗ ΠΟΛΥΔΩΡΑ!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ!!!
Η σχέση ...αγάπης που είχαν επί χρόνια οι δύο άνδρες εξελίχθηκε σε σχέση μίσους. Η πρόσφατη δημόσια κόντρα τους, στην κοπή πίτας του Δήμου Παπάγου-Χολαργού. κατά την οποία ο Δ. Νικολάου αποκάλεσε τον Α. Πολύδωρα "δήμαρχο της χούντας" για να λάβει άμεση απάντηση από τον δεύτερο: "εξαιτίας του δημάρχου της χούντας εσύ σήμερα παίρνεις σύνταξη δημάρχου",  δεν θα είναι η μόνη. Το σήριαλ θα έχει πολλά επεισόδια κι ένα από αυτά θα δούμε τις προσεχείς ημέρες. 


Συγκεκριμένα, την επόμενη Κυριακή 20 Ιανουραίου, την ίδια περίπου ώρα, τόσο ο Δ. Νικολάου όσο και ο Α. Πολύδωρας έχουν προγραμματίσει παράλληλες εκδηλώσεις. Ο μεν Νικολάου με την δημοτική του παράταξη "Ενεργοί Δημότες" , πραγματοποιεί εκδήλωση στο Αμφιθέατρο του Δήμου, κατά την οποία θα τιμηθεί ο Πρόεδρος των Γιατρών του Κόσμου Νικήτας Κανάκης, ενώ ο Α. Πολύδωρας ως Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου "Υμηττός", κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα στην αίθουσα εκδηλώσεων του ιερού ναού Αγίας Τριάδος Χολαργού. 
Φαντάζεστε τι πρόκειται να γίνει και τι κόντρα θα υπάρξει για τις δύο εκδηλώσεις; Ο ένας θα κάνει χαλάστρα στον άλλον. Πού να πρωτοπάνε οι Χολαργιώτες-Παπαγιώτες; Στην μία ή στην άλλη εκδήλωση; Και αν μάλιστα στην κοπή πίτας του Συλλόγου "Υμηττός" δώσει το παρόν, όπως το συνηθίζει, ο βουλευτής Βύρων Πολύδωρας, τότε τα ...αίματα ανάβουν. 
Θυμίζουμε ότι η εκδήλωση του Νικολάου είναι στις 11.00 το πρωί της επομένης Κυριακής ενώ η εκδήλωση του Α. Πολύδωρα στις 11.30 π.μ. 
Ε ρε γλέντια που θα γίνουν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου