Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: ΣΑΡΩΝΕΙ Η ΝΔ! ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΑΜΑΡΑ, Ο ΛΑΟΣ ΕΣΕΝΑ ΘΕΛΕΙ, ΠΑΡΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ! ΠΗΔΑ ΜΑΣ, ΠΗΔΑ ΜΑΣ, ΕΙΣΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ


Δημοσκόπηση της Public Issue για λογαριασμό του Σκάι και της Καθημερινής η οποία παρουσιάστηκε χθες βράδυ από το δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ φέρνει μπροστά τη ΝΔ και μάλιστα με αρκετή άνοδο μέσα στον τελευταίο μήνα!!! Προφανώς οι νέες περικοπές και οι η νέα άγρια φορολόγηση των Ελλήνων μέσα στον Γενάρη, φέρνει την μεγάλη άνοδο στον Σαμαρά! 
Σύμφωνα με όσα παρουσιάστηκαν στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 29%, έναντι 28,5% του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ακολουθούν Χρυσή Αυγή με 10%, ΠΑΣΟΚ και Ανεξάρτητοι Έλληνες με 8%, ΔΗΜΑΡ με 7% και ΚΚΕ με 5,5%.
Στην παράσταση νίκης προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ με 44% και ακολουθεί η ΝΔ με 39%, ενώ στο ερώτημα ποιος είναι ο καταλληλότερος για πρωθυπουργός, ο Αντώνης Σαμαράς συγκεντρώνει το 48% των προτιμήσεων, έναντι 24% του Αλέξη Τσίπρα.
Σε σχέση με το Δεκέμβριο, πάντα όσον αφορά στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ κερδίζει τρεις μονάδες, ο ΣΥΡΙΖΑ χάνει δύο μονάδες, το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στα ίδια ποσοστά, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες χάνουν μία μονάδα, η Χρυσή Αυγή χάνει μισή μονάδα, η ΔΗΜΑΡ κερδίζει μισή μονάδα και το ΚΚΕ κυμαίνεται περίπου στα ίδια ποσοστά.
Αξίζει ακόμη να σημειωθεί ότι, τον προηγούμενο μήνα, ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν μπροστά στην παράσταση νίκης με 60% και ακολοθούσε η ΝΔ με 25%.
Όσο για τη δημοφιλία των πολιτικών αρχηγών, τον περασμένο μήνα το ποσοστό του Αντώνη Σαμαρά ήταν 40% και του Αλέξη Τσίπρα 29%.
Σαμρά προχώρα ακάθεκτος. Ο κόσμος εσένα θέλει. Πήδα μας, πήδα μας, είσαι η ελπίδα μας!
Φέρτε και την Μέρκελ και τον Σόϊμπλε να κάνουμε πάρτι με ούζα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου