Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ (VIDEO): "ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ" ΔΗΛΩΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ...ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ!

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΕΝ ΨΥΧΡΩ Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟ-ΚΟΥΒΕΛΗ!

Η εξαπάτηση του ελληνικού λαού έγινε εν ψυχρώ και από τους τρεις:Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης, δεσμεύτηκαν στον λαό συγκεκριμένα πράγματα τα οποία όμως έρχονταν σε αντίθεση με το Μνημόνιο και τις δεσμεύσεις που είχαν αναλάβει Σαμαράς-Βενιζέλος προς τους δανειστές. Όταν η ελληνική κυβέρνηση εξελέγη, οι δανειστές ήταν εξοργισμένοι διότι έβλεπαν ότι οι δεσμεύσεις που είχε αναλάβει η τρικομματική απένατι στον λαό έλεγαν για επαναδιαπραγμάτευση των όρων του Μνημονίου, τροποποίηση της συμφωνίας για ανάπτυξη και όχι νέα μέτρα κιτότητας!  Ο Νίκος Νικολόπουλος (τέως υφυπουργός εργασίας κοινωνικής ασφάλισης & πρόνοιας) στην εκπομπή Εγέρθητι (5/1/2013) αποκάλυψε τον διάλογο που είχε με τον Πρωθυπουργό ρωτώντας τον "τι θα πούμε στους δανειστές"; Ο Αντώνης Σαμαράς του απάντησε: "Θα κάτσουμε στα τέσσερα"! Δηλαδή θα κάτσουμε στα τέσσερα να μας...πηδήξουν οι δανειστές! 
Απίστευτο! Για τον Σαμαρά και τα υπόλοιπα μέλη της κυβέρνησης προήχαν οι αρχικές δεσμεύσεις τους απέναντι στους δανειστές και όχι απέναντι στον λαό. Όταν ο Τόμσεν κάλεσε τους αρμόδιους της κυβέρνησης και τους διάβαζε τις δεσμεύσεις που είχαν αναλάβει απέναντι στον λαό, λέγοντάς τους "αυτά που έχετε δεσμευτεί απέναντι στον λαό είναι εντελώς αντίθετα με όσα έχετε υπογράψει με τους δανειστές",  του απάντησαν  ότι για την ελληνική κυβέρνηση προέχουν οι δεσμεύσεις προς τους δανειστές! Ο Τόμσεν τα έχασε και επανέλαβε την ίδια ερώτηση 3 φροές, για να πάρει την ίδια απάντηση από την τρικομματική κυβέρνηση: "Για μας προέχουν οι δεσμεύσεις μας απέναντι στους εταίρους μας"!!! Ο Τόμσεν μετά από αυτές τις απαντήσεις έμεινε αποσβολωμένος: "Καλά και οι τρεις αρχηγοί γιατί είπαν ψέματα στον ελληνικό λαό;", ρώτησε έκπληκτος!!!
Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου