Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

ΑΠΑΝΘΡΑΚΩΝΕΤΑΙ Η ΑΓΟΡΑ! ΤΡΑΓΙΚΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!



Δραματική είναι η κατάσταση στην αγορά και μέρα με τη μέρα η εικόνα της χειροτερεύει. Μοιάζει με τον ασθενή στον θάλαμο εντατικής παρακολούθησης, του οποίου η κλινική εικόνα διαρκώς επιδεινώνεται και τείνει να γίνει μη αναστρέψιμη. 
Στις πρώτες δέκα μέρες TOY 2013, ο τζίρος των καταστημάτων ήταν τραγικός! Mαγαζιά άδεια, νεκρή αγορά με τον κόσμο τσακισμένο από τις περικοπές, με τους νέους φόρους να καταφτάνουν υπό μορφή χιονοστιβάδας, συνθέτουν το σκηνικό της ερήμωσης, προδιαγράφοντας την...ανάπτυξη του 2013,  την οποία ευαγγελίζεται ο Σαμαράς με τον Στουρνάρα!
Προφανώς περνούν για στουρνάρια όλους τους Έλληνες και μιλάνε για ανάπτυξη, την ώρα που επέρχεται ταχέως ο θάνατος! Σαν τον καρκινοπαθή που ενώ είναι βέβαιον ότι θα πεθάνει οσονούπω, τον κοροϊδεύουν ότι θα σηκωθεί στα πόδια του και θα τρέξει μέχρι και ...Μαραθώνιο!!!
Ο Πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου κ.Β. Κορκίδης, περιμένει μέσα στο 2013 το 35% των καταστημάτων που έχουν απομείνει ανοιχτά, να βάλουν και αυτά λουκέτο!!
Η αγορά απανθρακώνεται και η κυβέρνηση καμώνεται πως φέρνει ...ανάπτυξη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου