Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

ΠΟΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΑΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΘΗΚΗ ΚΑΡΥΔΗ;



ΣΤΙΣ 18 ΙΑΝΟΥΡΑΡΙΟΥ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΤΟΥΣ ΞΥΔΗ-ΚΟΥΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΑΛΛΑ Ο ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ...ΚΑΙΡΟΦΥΛΑΚΤΕΙ!

Λέτε η κόντρα και το μίσος ανάμεσα στους Δ.Νικολάου-Α.Πολύδωρα να περάσει και στην πολύκροτη υπόθεση της διαθήκης Καρύδη;
Ως γνωστόν γι' αυτή την ιστορία, βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη Νικολάου-Ξύδης, από την πρώτη στιγμή που "έσκασε" η είδηση.
Ο Δήμαρχος Ξύδης έφερε στο φως μια διαθήκη την οποία, όπως λέει είχε ξεχάσει ο Νικολάου στο γραφείο του όσο ήταν Δήμαρχος Χολαργού, σύμφωνα με την οποία η Δ. Καρύδη δώρισε τα περιουσιακά της στοιχεία, αξίας 500.000 ευρώ περίπου, στον Δήμο Χολαργού. Η διαθήκη όμως αυτή ουδέποτε κοινοποιήθηκε στο Δημοτικό συμβούλιο και σύμφωνα πάντα με τον Β. Ξύδη, ο Δήμος ζημιώθηκε ένα πολύ μεγάλο ποσό. Τα χρήματα παρέμεναν στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, χωρίς να τα αναζητήσει κανείς δεδομένου ότι η Δ. Καρύδη δεν είχε κληρονόμους. 
Ο πρώην Δήμαρχος θεώρησε ότι συκοφαντείται από τον Β. Ξύδη και την τότε Αντιδήμαρχο Α. Κούτρα, με αποτέλεσμα να τους μηνύσει αμφότερους και μετά από συνεχείς αναβολές, η υπόθεση να εκδικαστεί -όπως φαίνεται σίγουρα- στις 18 Γενάρη. 
Υπάρχουν όμως κάποιες πληροφορίες που φέρουν τον Αντώνη Πολύδωρα, τότε Αντιδήμαρχο και στενό-στενότατο συνεργάτη του Δ. Νικολάου, να γνωρίζει με ακρίβεια τα γεγονότα της διαθήκης Καρύδη. Με το "νι και με το σίγμα" που λέει ο λαός. Και μάλιστα, όπως λένε πάντα οι πληροφορίες μας, στην προχθεσινή κοπή πίτας του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, όταν ο Δ. Νικολάου αποκάλεσε τον Α. Πολύδωρα "δήμαρχο της χούντας" ο δεύτερος εξεμάνη τόσο πολύ ώστε παίρνοντας το μικρόφωνο για να απαντήσει στον Δ. Νικολάου ήταν έτοιμος να "ξεράσει" όλες τις λεπτομέρειες που γνωρίζει για την υπόθεση Καρύδη! Όμως τον αντιλήφθηκε ο Β. Ξύδης και τον...φρενάρησε την κατάλληλη στιγμή!
Σημαίνουν κάτι όλα αυτά; Τι είναι αυτό που γνωρίζει ο Α. Πολύδωρας; Κρατάει μήπως κάποιο χαρτί στα χέρια του ο Ξύδης που θέλει να το χρησιμοποιήσει κατά την εκδίκαση της πολύκροτης υπόθεσης στο δικαστήριο;
Εμείς, αυτές τις λεπτομέρειες δεν τις γνωρίζουμε. Σας μεταδίδουμε ό,τι πληροφορίες έχουμε.
Παρακάτω αντλήσαμε από το ιστολόγιό μας την ταυτότητα της μακαρίτισσας Καρύδη κι ένα μέρος της "διαθήκης" όπου φαίνεται η υπογραφή της καθώς και η υπογραφή Γκοτσόπουλου. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου