Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ "ILISSOSHOLARGOS" ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟΥ!

Αναρωτιούνται μερικοί γιατί δημοσιεύουμε αναρτήσεις από το ανώνυμο blog "ilissosholargos" , μια και είναι ανώνυμο.Ο δε κ. Νικολάου, μάς είπε: "Πώς είναι δυνατόν να αναδημοσιεύετε αναρτήσεις σαν και τη χθεσινή που αναφέρεται σε μένα, από έναν "κουκουλοφορικό" blog; Εσείς χαρακτηρίζετε τα ανώνυμα blogs, κουκουλοφορικά, έτσι δεν είναι;".
Απαντούμε λοιπόν: Το "ilissosholargos" δεν το χαρακτηρίσαμε κουκουλοφορικό. Δεν είπαμε ποτέ ότι οποιοσδήποτε ανώνυμος είναι ντε και καλά κουκουλοφόρος. Κουκουλοφόρος είναι αυτός που πίσω από την ανωνυμία του, εκτοξεύει ύβρεις, λάσπη και μετά δεν έχει τον ανδρισμό να πει "εγώ το έκανα". Αυτός είναι ο κουκουλοφόρος. 
Όπως το γνωστό blog της περιοχής, το οποίοι βρίζει, χυδαιολογεί και ρίχνει συνεχώς λάσπη. 
Το να λέει για παράδειγμα ότι "ο Βραχιολίδης την πέρασε αραχτός στο γραφείο του αξιωματικού υπηρεσίας και δεν έμεινε στο κρατητήριο", την ώρα που ο εκδότης του "Παρατηρητή" έμεινε όλο το βράδυ στο κελί, είναι αισχρό ψεύδος και λάσπη με την οποία ο κουκουλοφόρος του διαδικτύου επιδιώκει να βγάλει ψεύτη τον Βραχιολίδη που... δήθεν διέδιδε ότι έμεινε στο κελί! 
Αυτοί είναι οι κουκουλοφόροι του διαδικτύου. 
Το συγκεκριμένο blog "ilissosholargos", προέβη σε πολιτικό σχόλιο και δεν καθύβρισε. Διαπιστώνουμε ότι αυτός που τα γράφει γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα. Δεν ξέρουμε ποιος είναι και δεν μας ενδιαφέρει, από την ώρα που δεν βρίζει και δεν ρίχνει λάσπη. 
Αλίμονο εάν τους ανώνυμους τους κατατάσσαμε όλους στους κουκουλοφόρους. Το διαδίκτυο λειτουργεί με την ανωνυμία. Εάν τηρεί τους κανόνες ευπρέπειας και δημοκρατικού διαλόγου, δεν έχουμε λόγο να μην δημοσιεύουμε τις αναρτήσεις του. 
Εάν αλλάξει τροπάριο και χυδαιολογήσει, θα του κατεβάσουμε τα ρολά! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου