Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

ΣΟΚΑΡΕΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΚΤΟΝΟΥ ΠΟΥ ΕΘΑΨΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ: ΤΗΝ ΕΘΑΨΑ ΜΕ ΤΟ ΕΣΩΡΟΥΧΟ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗ ΘΥΜΑΜΑΙ ΗΜΙΓΥΜΝΗ

 "Θόλωσα...την έπνιξα...την έθαψα...". Αυτό φέρεται ότι είπε στους αστυνομικούς που τον εξέταζαν ο φερόμενος ως δράστης του φρικτού εγκλήματος που συγκλονίζει την κοινωνία της Λέσβου και το Πανελλήνιο.
 
Μάλιστα, ερωτηματικά δημιούργησε στους αστυνομικούς και το γεγονός ότι η δολοφονημένη κοπέλα ήταν θαμένη στην άμμο γυμνή με μόνο της ένδυμα το κάτω εσώρουχό της.
Ο φερόμενος ως δράστης φέρεται να εξήγησε στους αστυνομικούς ότι όταν σκότωσε τη γυναίκα του αυτή φορούσε το νυχτικό της αλλά στη συνέχεια επειδή ήθελε να συγκρατήσει ως τελευταία του καλή ανάμνηση για τη σύντροφό του ήθελε να τη δει για τελευταία φορά ημίγυμνη.
Όσοι γνωρίζουν τον Σ.Σ. μιλούν με τα καλύτερα λόγια γι αυτόν και υποστηρίζουν ότι είναι ένας άνθρωπος πολύ χαμηλών τόνων που δεν θα μπορούσε να βλάψει ούτε κουνούπι.
dolofonia lesvos 857511055Όμως έφτασε μία στιγμή - που όπως φέρεται να είπε στους αστυνομικούς όταν «έσπασε» και ομολόγησε την πράξη του – για να φτάσει στο έγκλημα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του LesvosNews.gr η τραγωδία άρχισε να διαδραματίζεται στις 5 περίπου το απόγευμα της Τρίτης στο σίτι όπου διέμενε το ζευγάρι στην οδό Θεοφράστου 48 στη Μυτιλήνη.
Ύστερα από έναν καυγά που ξέσπασε μεταξύ τους ο 45χρονος άνδρας πίεσε με τα χέρια του το πρόσωπο της άτυχης κοπέλας στα σημεία του στόματος και της μύτης.
Έτσι μοιραία η άτυχη γυναίκα έπεσε νεκρή από ασφυξία.
Στη συνέχεια -προφανώς σε κατάσταση πανικού - περίμενε λίγο για να νυχτώσει και έβαλε το άψυχο πλέον σώμα της κοπέλας στο αυτοκίνητό του.
Το μετέφερε στην περιοχή της Λάρσου κονά στο Ντίπι κι εκεί σε μία ερημική παραλία την έθαψε στην άμμο.
Στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι του.
Το ίδιο βράδυ η 18χρονη κόρη της άτυχης κοπέλας από τον πρώτο της γάμο ανησύχησε για τη μητέρα της γιατί δεν ανταποκρινόταν στα μηνύματα που της έστελνε ως συνήθως από το κινητό της τηλέφωνο.
Επειδή υποψιάστηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά ενημέρωσε το φυσικό της πατέρα και μαζί του πηγαν και δήλωσαν την εξαφάνισή της μητέρας της στην Αστυνομία.
Το ίδιο έκανε και ο 45χρονος σύζυγος της 39χρονης γυναίκας ο οποίος όμως κατά τη διάρκεια της έρευνας από τους αξιωματικούς της αστυνομίας έπεσε σε πολλές αντιφάσεις με αποτέλεσμα να ομολογήσει λίγο αργότερα την αποτρόπαια πράξη του.
Ανάμεσα στα κενά που έπεφτε ήταν ότι ενώ η 18χρονη κόρη της δολοφονημένης γυναίκας έλεγε ότι η μητέρα της δεν απαντούσε στα μηνύματά της από το κινητό αυτός κατέθετε ότι κατά το διάστημα που ήδη την είχε σκοτώσει είχε μιλήσει μαζί της στο τηλέφωνο.
Φυσικά ζητήθηκε από τους αστυνομικούς η άρση του τηλεφωνικού του απορρήτου προεκειμένου να εξακριβωθεί αν όντως έλεγε αλήθεια.
news247.gr


Σοκάρει ο συζυγοκτόνος της Λέσβου από Newscaster

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου