Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΙΚΟΛAΟΥ-ΞΥΔΗ!

ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΣ: "ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ. ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ"!
Απίθανο παραλειπόμενο στην αίθουσα του δικαστηρίου, σήμερα το πρωί, την ώρα που επρόκειτο να εκδικαστεί η υπόθεση της "διαθήκης Καρύδη":  
Ενώ ο δικηγόρος του Β. Ξύδη, Α. Ανδρεουλάκος, έλεγε στην Πρόεδρο του δικαστηρίου ότι "υπάρχει πιθανότητα οι δύο αντίδικοι να τα βρουν μεταξύ τους", πετάχτηκε από το ακροατήριο κ. Γκοτσόπουλος, μάρτυρας στην υπόθεση και είπε με στόμφο: "Κυρία Πρόεδρε, δεν δέχομαι να μην γίνει το δικαστήριο. Απαιτώ να γίνει. Εγώ ήρθα εδώ με σκοπό να γίνει το δικαστήριο και ζητώ να γίνει"!!!

Πρωτάκουστο αλλά ελληνικό! Η ...τελευταία τρύπα της φλογέρας, ένας απλό μάρτυρας να απαιτεί να ανατραπεί η απόφαση των δύο αντιδίκων οι οποίοι, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θέλησαν να λύσουν εξωδικαστικά την υπόθεση! Λες και είναι μηνυτής ενήργησε ο Α. Γκοτσόπουλος!
Πολλοί γέλασαν μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου, ενώ η Πρόεδρος  προσπάθησε να βάλει στη θέση του  τον Α. Γκοτσόπουλο, λέγοντάς του ότι δεν είχε δικαίωμα να παρέμβη στην δίκη και να ζητά αυτά που ζητά διότι είναι μάρτυρας και όχι μηνυτής! 
Η ..ευφυής όμως απάντηση ήρθε άμεση από τον κ. Γκοτσόπουλο. 
"Τότε μάλλον πρέπει να κάνω εγώ μήνυση"!!! Βγαίνοντας από την αίθουσα ο κ. Γκοτσόπουλος, αναρωτήθηκε: "Δεν ξέρω εάν έχω το δικαίωμα τώρα να κάνω μήνυση"! 
Αγαπητέ Ανδρέα, σε λίγες φράσεις τα είπες όλα. Και να μην έχεις δικαίωμα να κάνεις τώρα μήνυση, που δεν έχεις βέβαια, εσύ τώρα το έμαθες το κόλπο. Μην χολοσκάς, πήγαινε να κάνεις μήνυση και αν σου αρνηθούν να πεις: "Εγώ θέλω να μηνύσω τον Ξύδη και θα το κάνω. Αφού το λέω εγώ, αρκεί"! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου