Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Η ΑΦΡΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΡΧΙΣΕ- ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΠΙΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟΥ  ΠΟΛΕΜΟΥ.. ΟΙ ΜΗ ΕΧΟΝΤΕΣ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ...ΕΧΟΝΤΩΝ

Η έρευνα της Ηellas Νews-agency έχει πολύπλευρο χαρακτήρα κι αν καταφύγει κανείς σε πολλές άλλες πηγές, θα βρει πολλά στοιχεία που προσδιορίζουν με ακρίβεια το αύριο της Ελλάδας. Την έχουν δρομολογήσει,με πλαστικούς Ελληνολαλούντες, σε απόλυτη πορεία στο σημερινό αφρικανικό μοντέλο του πλούτου και δυστυχίας. Η Ελλάς επίσης είναι πάμπλουτος τόπος. Τη δυστυχία μόλις άρχισε να τη γεύεται. Δείτε:

ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΤΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑ 

..ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ! (θεωρείται μεγάλη επιτυχία για την Τρόϊκα η καθυπόταξη σε  τύπους σαν Σόϊμπλε και Μέρκελ) 

1-Τα επιβληθέντα Μνημόνια, υπήρξαν το πρώτο βήμα για να εκμηδενισθεί η χώρα από κάθε κυριαρχία της ακόμη και στον ορυκτό της θησαυρό.
2-Η εισβολή του Δ.Ν.Τ ήταν το δεύτερο και σημαδιακότερο στο ενταφιασμό της Ελλάδας. ΄Ολες σχεδόν οι χώρες με πλούτο της Αφρικής είναι δέσμιες του Δ.Ν.Τ. Οι ηγεσίες τους  και τα λαμόγια που εκθρέφουν  στον περίγυρό τους, είναι διεφθαρμένες,  ευημερούν, ο δε λαός ζει σε απέραντη εξαθλίωση.
3) Τρίτο και καταλυτικό βήμα είναι η αρπαγή της αγοραστικής δύναμης του λαού με τη μείωση μισθών και συντάξεων.  Ο λαός ψάχνει  ήδη για την τροφή του στα σκουπίδια.

Το σενάριο είναι ολοκληρωμένο. Η Ελλάς είναι δεμένη χειροπόδαρα. Τα γυρίσματα της ταινίας τρόμου, μόλις άρχισαν. Οι πρωταγωνιστές , τα λαμόνια , οι ληστοσυμμορίτες , οι διεφθαρμένοι θα παίξουν πιστά το ρόλο τους. Ο δε λαός,κομπάρσος θα περιορίζεται σε γκριμάτσες πόνου,κι άναρθρες κραυγές χωρίς να μπορεί να κάνει το παραμικρό, γιατί επί μια τριετία δεν έκανε το παραμικρό. ΄Εχει πλέον αποφλοιωθεί τελειωτικά.

ΟΙ ΒΡΟΜΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΑΣ (ΞΕΠΛΕΝΟΥΝ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ)



Μια από τις πρώτες εφιαλτικές σκηνές που βιώνει  ήδη ο Έλληνας  είναι ότι τα δανειακά κεφάλαια που λάβαμε τα περισσότερα θα πάνε σε Τράπεζες, δηλαδή στο στόμα του λύκου.Είναι γνωστόν σε όσους ξέρουν την απλή ΑΛΦΑ -ΒΗΤΑ, οι Τράπεζες είναι πρωταγωνίστριες στην επελθούσα καταστροφή.. Να ενισχυθούν και γιατί; Οι Τράπεζες είναι η μήτρα όπου εκτρέφεται κάθε είδους διαφθορά. Είναι επίσης και διακινητές μαύρου χρήματος... και στην εξαγωγή ιδιωτικών κεφαλαίων προς άλλες κατευθύνσεις του εξωτερικού.. Θα έχει ενδιαφέρον έστω και μια ελληνική Τράπεζα να βγει και να αρνηθεί τις διακινήσεις μαύρου χρήματος... Όλες μας παρουσιάζουν αγγελικό πρόσωπο... ΄Ολες όμως είναι βουτηγμένες στο βούρκο με πρόχειρο παράδειγμα την Τράπεζα ΠΡΟΤΟΝ του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη  και την άλλη την HSBC ,την μεγαλύτερη Τράπεζα στον κόσμο και την πλέον διεφθραμένη, που , εξυπηρετεί εμπόρους ναρκωτικών, μαύρο χρήμα και διεφθαρμένους πολιτικούς κ.α.. Δεν είναι καθόλου τυχαίο, που το όνομά της φιγουράρει μαζί με όλα τα ονόματα που ελέγχονται για φοροδιαφυγή κι όχι μόνον από τη λίστα Λαγκάρντ , που μεταξύ μας αποτελεί φαρσοειδές σκετσάκι... τουλάχιστον όπως το διαχειρίζοναι οι εκμαυλισμένοι πολιτικοί.
Η ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ. ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΣΑΡΘΡΩΘΕΙ ΑΠΌ ΤΗ ΒΑΣΗ ΜΑΣ! Η ΣΑΠΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΡΙΖΩΜΕΝΗ!

Οι δρόμοι λοιπόν άνοιξαν για την Αφρικανοποίηση της Ελλάδας. ΄Ολες οι συνθήκες ευνοούν,  εκείνους τους αρπακτικούς κύκλους.. που περιμένουν στη γωνιά. Με πολιτές, ηγεσίες μπλεγμένες σε λοβιτούρες κι ανήμπορες να αρθρώσουν ανάστημα  και να προασπίσουν τα εθνικά συμφέροντα, και με έναν λαό κατά το ήμισυ υγιή , αλλά γονατισμένο από τα μνημονιακά μέτρα, ένώ το άλλο ήμισυ καλοστεκούμενο, αλλά μπλεγμένο μέχρι τα μπούνια στη διαφθορά, στις πάσης φύσεως λαμογιές ..με οφφσορ εταιρίες, με κότερα (δήθεν ψαρόβαρκες, με αγορτικά τζιπ του Κολωνακίου,με ξαδερφάκια, που αν και εκατομυριούχα διορίζονται σε κρατικές  θέσεις με υψηλό μισθό κ.λ.π... Ας μην επεκταθούμε γιατί όλοι μας τα ξέρουμε και δεν μας πάει να λαϊκίζουμε. Ο ΓΑΠ (ο Παπανδρέου), δεν δυσφήμισε την Ελλάδα όταν διεθνώς κατάγγειλε ότι έχει να κάνει με διεφθαρμένο λαό, είπε την αλήθεια . Ξέχασε μόνο μέσα στον διεφθαρμένο αυτόν λαό, να συμπεριλάβει και τη μάνα του, που επί έτη ταϊζονταν από το πουγκί του δύσμοιρου αυτού λαού με επιδοτήσεις σε φάντασμα Μη Κυβερνητικής οργάνωσης  που είχε στήσει με το διεφθαρμένο μυαλό της η κυρά-Μαριγούλα, να τα μασάει από τους ΄Ελληνες... Να μην αναφερούμε και τον αδερφό του Νικολάκη, συγγραφέα της πλάκας,  ή τον Αντρίκο, που διορίστηκε σαν σύμβουλος της Τράπεζας της Ελλάδας... Δεν χρειάζεται ούτε να αναφέρουμε αν ο Γιωργάκης, αυτός ο εκφυλισμένος πρωθυπουργός, υπέγραψε ως πρακτορίσκος, τα όσα υπέγραψε... όπως πολλοί αναφέρουν... Θα ήταν εξόχως ενδιαφέρον αν ήταν πρακτορίσκος κάποιων επιβουλευτών της πατρίδας.. Αλλά ατυχώς υπήρξε κοινός βλάξ κι ατυχέστερα άπατρις... Στην συνείδησή του δεν γνωρίζει αν είναι ΄Ελλην, Αμερικάνος, Βούλγαρος, Πολωνός κ.λ.π. Και σίγουρα είναι δεδηλωμένα  άθεος.. απλά ο μπασταρδάκος που μας προέκυψε δεν πιστεύει σε τίποτε! Οπότε όπερ έδει δείξαι!

Ο ορίζοντας δεν είναι θολός, αλλά τελείως σκοτεινός. Το ψυχρά σχέδια οδηγούν σταθερά στην αφρικανοποίησή μας. Το σενάριο γνωστό , λειτουργεί επί δεκαετίες εκεί στη Μαύρη Ήπειρο!.Πλούσιος ευεργετημένος, όπως και η Ελλάδα , τόπος, αλλά με λαούς στη μιζέρια την ανείπωτη! Η διαφθορά στην Ελλάδα είναι απλωμένη παντού. Οι ηγεσίες ελεγχόμενες μέχρι πάτου, η διαφθορά εν πλήρει δόξει... Θα το πούμε: Αυτή η περίεργη αδράνεια του ελληνικού λαού εδώ και τρία χρόνια σημαίνει απλά ότι σε κάθε ελληνικό σπίτι υπάρχει λαμογιά!  Οι δήθεν πτωχοί αγρότες κι οι συνεταιρισμοί τους τα μάσαγαν γερά από το δημόσιο για να βαφτίζουν το βουλγάρικο καλαμπόκι...σε ελληνικό και να χουφτώνουν τις επιδοτήσεις...  ο τμηματάρχης της Τράπεζας που λάμβανε μίζα από τον πελάτη, αν του έκανε καλύτερες ρυθμίσεις στο δάνειο που ήθελε... ο Αξιότιμος τάδε Μητροπολίτης ή παπάς που υπερκοστολογούσε κάποιο έργο, οι εκατοντάδες ΜΚΟ (όλες με μέλη της αυτής οικογένειας-άλλωστε για να στήσεις μια ΜΚΟ... δεν χρειάζονται πάνω από 5 νοματαίοι), για μηδέν έργο τα έπαιρναν από το κράτος, από μας... οι διορισμένοι από βουλευτές, ένας ολάκερος στρατός -που εξελίχθηκε σε επιστήμη επί αλήστου μνήμης Ανδρέα Παπανδρέου... ΄Ολα αυτά έχουν ένα μεγάλο κοινό,κόσμο . Κι ενώ η Ελλάς φαίνεται οργισμένη, όχι μόνον λουφάζει ..σπεύδει αναιδώς, χωρίς φιλότιμο,τσίπα,   στις κάλπες και ψηφίζει με μερικές αριθμητικές παραλαγές τους ίδιους που οδήγησαν την χώρα σ΄αυτό το δραματικό σημείο.. που οδηγεί σούμπιτο στην αφρικανοποίησή του. ΄Αρα συνεπώς, το κλινικά, αρρωστημένο αυτό φαινόμενο και το τόσο καθοριστικό, θα συνεχιστεί και στις επόμενες εκλογές. Οι πολιτικοί αντί να εξαφανιστούν , με προκλητικότητα μετέχουν στο πολιτικό παιχνίδι, σαν να μην τρέχει τίποτε.   Φίλαρχοι καθώς είναι, θα κρατάνε την εξουσία, την Αρχή, και εις το μέλλον!..Για να αποροούν μερικοί φωνακλάδες, όπως ο Τράγκα κ.α. ..."μα πως είναι δυνατόν να ψηφίζετε τα ίδια κόμματα, που μας έθαψαν;"
Δεν προβλέπεται να αλλάξει το σκηνικό και στις επόμενες εκλογές. Φαίνεται άλλωστε κι από τις σφυγμομετρήσεις...
Ο " οργισμένος" ΄Ελλην, συνεχίζει και στις σφυγμομετρήσεις να ...ψηφίζει τους δράστες-δυνάστες της κατάντιας του...Οι δημοσκοπίσεις είναι αποκαλυπτικές.
Από τα στοιχεία προκύπτουν τα εξής:

1)Τα επιβληθέντα μνημόνια οδηγούν στην πλήρη χρεοκοπία. Οι υπογραφές που μπήκαν... μας έχουν αλησσοδέμένους. ΄Ηδη είμαστε μια χώρα οπερέτα. Θα μας χορέψουν στο ταψί. Χώρα του  μπάτε σκύλοι κι αλέστε!
2) Σύντομα θα αρχίσουν οι κατασχέσεις πλουτοπαραγωγικών ιδιοκτησιών του ελληνικού έθνους, στην αρχή με δήθεν απλά ..κτίσματα και μετά... για όλα τα άλλα. ΤΟ ΌΤΙ... ΟΙ ΑΝΝΟΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ , δέχθηκαν να υπαχθούμε στο Αγγλικό δίκαιο.. τα λέει όλα...για το ξεβράκωμά μας!
3) Επανάσταση-Εξέγερση του λαού, στο στάδιο αυτό δεν προβλέπεται... διότι οι κατασχέσεις ... θα σερβιριστούν με πολύ μαϊντανό...προς μαλάκωση  του λαού! 
Και βέβαια δεν υπάρχει από το σημερινό προσωπικό της πολιτικής σκηνής ΚΑΝΕΝΑΣ για να γίνει μπροστάρης, εμπνευστής!

ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ.. ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ; Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ...ΟΡΑΤΗ 

Η σημερινή κυβερνητική κατάσταση θα είναι και η επομένη των αυριανών Εκλογών.' Ιδια σύνθεση!Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης, θα συνθέτουν τη νέα κυβερνητική τρόϊκα,  ενδεχομένως σε ενιαίο κομματικό φορέα. Η άλλη η Γερμανοευρωπαϊκή τρόϊκα δεν θα χρειάζεται. Θα εκφυλιστεί... Η δική μας ξέρει πολύ καλά πια το μαθηματάκι της...

Ο ΣΥΡΙΖΑ, περιθωριακό κόμμα, που προήχθηκε με την ψήφο σε αξιωματική αντιπολίτευση, δεν φαίνεται ότι μπορεί να κομίζει γλαύκας εν Αθήναις... για δικούς του καταστατικούς ενδογενείς λόγους-αδυναμίες.Θα μπορούσε εν τούτοις, να παίξει καταλυτικό ρόλο, αν ξέφευγε από τα περιθωριακά και κουκουλοφόρα του!
Η μόνη ελπίδα είναι ο απρόβλεπτος παράγων... Ξαφνικά να μας βγει ένας τρελός με μπατζάκια. ΄Εναν  τρελό-Μεσσία  περιμένουν ΟΛΟΙ,  αυτή τη στιγμή.Μια φορά στα  40-50 χρόνια εμφανίζονται τέτοιοι ελπιδοφόροι τύποι!.. Όμως αυτή τη στιγμή τοιούτον τι δεν διαφαίνεται! στους ορίζοντες.Θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι ο Μιχαλολιάκος, αλλά δεν φαίνεται να μπορεί να εγκαταλείψει την παιδική χαρά, όπου θάλλει. 
΄Ετσι το κατσαπλιάδικο στην Ελλάδα ΘΑ ΞΑΝΑΛΕΙΤΟΡΓΗΣΕΙ ΜΕΤΑ ΜΙΣΟΝ ΑΙΩΝΑ...( Βελουχιώτης-Ζερβας -Μάρκος) Ομάδες ,ομαδούλες, θα αλληλοπολεμιούνται για ..ένα πιάτο φαγί.. ή για κάποια οφίτσια μερικών, ίδια όπως γίνεται  σήμερα σε ολάκερη την Αφρικανική ΄Ηπειρο!

Οι πόλεμοι σε κάθε κράτος της Αφρικής (κυρίως αριστεροφερνείς) γίνονται για τον έλεγχο του υπεδάφειου πλούτου...Για το ποιός θα έχει το πάνω χέρι στον πλούτο. Για πενήντα χρόνια το ίδιο τροπάρι... με εκατομμύρια νεκρούς. Μέγιστες οι παρακαταθήκες των ληστρικών των επολιτιστικών αποκιοκρατικών χωρών (ΑΓΓΛΙΑ-ΒΕΛΓΙΟ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ)...Μπορεί μεν να απέδωσαν την ελευθερία στους λαούς της Αφρικής, θεία χάρη τους, αλλά στην ουσία ποτέ δεν έφυγαν κι εξακολουθούν να ρυθμίζουν τη ζωή της Αφρικής  με πιο σύγχρονους και λεπτούς τρόπους.( Δ.Ν.Τ, τρόϊκες και επιτροπάτα, γκαουλάϊτερς κ.λ.π.)
 Για να μην μακρυγορούμε λέμε απλά πως οι ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΧΏΡΕΣ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ τους πρώην αποικιοκράτες .. με εμπορικές εταιρίες , και δικούς τους ανθρώπους που εκμεταλλεύονται σταθερά  τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της Αφρικής. ΄Ολος ο πλούτος της Αφρικής βρίσκεται στα χέρια της πολιτισμένης Δύσης, και δεν λέμε μόνο Ευρώπης... Διότι τα τελευταία χρόνια έχει έντονη παρουσία στη Μαύρη ΄Ηπειρο και ο Αμερικαικός παράγων . Αν βλέπετε το CNN, θα έχετε διαπιστώσει πως επί καθημερινής βάσης το κανάλι αυτό έχει αφιερώματα στις Αφρικανικές χώρες, χρησιμοποιώντας μάλιστα νέγρους Αμερικανούς ρεπόρτερ, ώστε το θέατρο να είναι πιο αισθαντικό με τους σκλάβους της Αφρικής! Περί σκλάβων ουσία  πρόκειται. Αν προσέξετε, στην πλούσια Αφρική έχουν μπουκάρει επίσης και οι Κινέζοι, αλλά και η Τουρκία (βρίσκεται στο στάδιο της ανίχνευσης...ακόμη, μα αποφασισμένη να αρπάξει κι αυτή κάτιττις από τη λαχταριστή αφρικανική πίτα...) Και η Ελλάς; Έχει και μάλιστα έντονη παρουσία ...θρησκευτική σε όλο το εύρος της Ηπείρου. Ας είναι καλά ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας κ. Αναστάσιος Γιαννουλάτος, που άνοιξε το δρόμο της Ιεραποστολής, όντας διάκος απλός, τότε το 1960-62 κι εν συνεχεία τη γιγάντωσε ο Μακάριος της Κύπρου.. Εμπορικά, οικονομικά , εκτός από κάποιες εξαιρέσεις μεμονομένες ιδιωτών Ελλήνων, τίποτε συγκροτημένο άλλο δεν υπάρχει... Και κάτι που δεν ξέρετε: Η αντιπροσωπεία της wv Φόλκς- βάγκεν στην Ελλάδα την έχει ο κ.Μανδήλας) ..Ο πατήρ του ήταν μέγας οικονομικός παράγων στη Νιγηρία..Ήλεγχε όλα τα πετρελαιϊκα της χώρας. Μεγάλη προσωπικότητα και θα λέγαμε στη λαϊκή "κώλος και βρακί" με τους κυβερνώντες τη Νιγηρία. Κάποια στιγμή στα 1964  Ο πατήρ Μανδήλας, αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα ... Κι έστησε αμέσως την αντιπροσωπεία της Φολκς-βάγκεν εδώ, που συνεχίζει ενδόξως ο υιός του.)

Τα λαμόγια  της εξουσίας στις Αφρικανικές χωρες  ..που καταθέτουν στις Τράπεζες πολύ παραδάκι στην βρόμικη -παντάπασι διαχρονικά- Αγγλία βρίσκουν άλλα λαμόγια, τους οπλίζουν, τους δίνουν κάποιο κοκαλάκι... κι ο εμφύλιος μεταξύ φυλών... συνεχίζεται για δεκαετίες. Το "διαίρει και βασίλευε είναι αγγλικό δόγμα" που υιοθετούν πλήρως και οι άλλοι ευρωαπαϊκοί εταίροι.
Για να γίνει κατανοητό: Οι λεγόμενες "μεγάλες" χώρες , αν θεωρούνται πλούσιες κι ευημερούσες, τούτο οφείλεται στις κλεψιές τους και μόνον από άλλες χώρες! Στάνταρ αυτό! Ας μη μιλάμε για μεγάλες χώρες , αλλά για μεγάλους κλεφταραδες!

Το ίδιο , μετά βεβαιότητας θα συμβεί στην Ελλάδα.ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ, απλά ως αλαφροϊσκιωτοι, καλοί καγαθοί (όχι και τόσον, μια κι έχουμε περγαμηνές λαμογιάς) ..ελπίζουμε πως κάτι θΑ ΓΊΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΒΑΝΤΖΑ. Δεν υπάρχει όμως κανένα στοιχείο ελπίδας για διαφυγή από το δρομολόγιο προς την..ΑΦρική,δρομολόγιο χωρίς επιστροφή!

Δεν το λέμε εμείς. Έχει δρομολογηθεί με μελετημένα πλάνα από τα αρπακτικά των ΗΠΑ-Ε.Ε.- και Βερολίνου. Η διάλυση της Ελλάδας, δεν είναι επί θύραις, αλλά γεγονός που ήδη συντελείται! Το σενάριο εμφυλίου στην Ελλάδα είναι το έσχατον των πλάνων των ξένων κέντρων αποφάσεων.Η τελευταία τρύπα στη φλογέρα! ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ έχει ολοκληρωθεί!.. Τα ξένα κέντρα,  χρόνια τώρα, λειτουργούν, με ...φήμες,  ήδη ..τα περί Δυτικής Θράκης.. Σκοπίων, Αλβανικών διεκδικήσεων στην ..Τσαμουριά,  και τουρκικών ...συνεταιρισμών" για την συνεκμετάλλευση του πλούτου του Αιγαίου... (Μας βγήκαν και συνεταιράκια τα μεμέτια... Συνιδιοκτησία δηλαδή.. χωρίς φράγκο από μεριά τους! Υπάρχει κι η παράλληλη εκδοχή... της εξαγοράς δικών μας ιδιοκτησιών από Τούρκους... που ή άρχισε να εξαπλώνεται ραγδαία... 
Συνεπώς μην απορούμε! Ήδη βιώνουμε τα πρώτα συμπτώματα  της αφρικανικής περιόδου της ιστορίας μας. 
Προσπαθούμε όλα αυτά  να τα παραβλέπουμε...Όμως όλα αυτά... θα αποτελέσουν το πλάσμα ,τη μύτρα, την αφορμή για πολλά που θα προκύψουν με μια εμφύλια σύρραξη... ώστε η ΕΛΛΑΣ να γίνει κομματάκια εις τα εξ ων συνετέθη!
Τα περί προφητειών διαφόρων μοναχών(ΠΑΪΣΙΟΣ) .. και δήθεν υποστήριξης της Ελλάδας από την Ρωσική άρκτο.. απλά κρατείστε τα ως ..ενθύμιον φρούδας ελπίδας. Δείγμα της κατάρρευσης των Ελλήνων είναι η προσφυγή τους ..σε προφητείες κι άλλα μεταφυσικά! Δείγμα ότι ο λεβέντης ΄Ελλην , έχει ξελασκάρει... Είναι πελαγωμένος.. Αυτό ακριβώς που επιδιώκουν η Μέρκελ, και οι παγκοσμιοποιημένοι συνεργάτες της. Η Ελλάς -και κατά Κίζινγκερ- ήταν πάντα ο κάρφος των οφθαλμών τους ... Η Ελλάς ήταν πάντα Προπύργιο , κάστρο... που δεν μπορούσαν οι χθόνιοι, να τη φέρουν βόλτα... Σήμερα το κατάφεραν και την έχουν κάνει ΤΕΛΙΚΑ σβούρα!
Εκείνο που αυτή τη στιγμή πρέπει να έχουμε κατά νουν (όσος πια μας απέμεινε) είναι ότι μπήκαμε ήδη στην τροχιά της Αφρικανοποίησής μας ! Χάρις στην διαφθορά μας και τους κάθετα διεφθαρμένους πολιτικούς ηγέτες μας!

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΑΘΛΙΟΤΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ...

Δείτε πιο κάτω πολλά σημαντικά , που περιληπτικά σας δίνουμε  για την αφρικανική εμπειρία, με τους φαύλους ηγέτες της, το  θλιβερό , αρπακτικό ρόλο των τραπεζών HSBC κ.α.. Βάζουμε τίτλους,αλλά και παρατηρήσεις , που κυκλοφορούν στα ΜΜΕ και στο διαδίκτυο. Κάθε τίτλος είναι και μια μελέτη...
Σε τούτο μας βοηθάει η Οργάνωση.. GLOBAL WITNESS, που πασχίζει να επιβάλλει διαφάνεια  στους εκμεταλλευτές .. πετρελαίου, χρυσού κ.λ.π., μα χωρίς να έχει πολλές ελπιδες. Αγωνίζεται όμως... Η διαφθορά στις ανθρώπινες συναλλαγές είναι στοιχείο καθοριστικό.Γι αυτό και η άπνοια στον Ελληνικό χώρο... ΄Ολοι γογγίζουν.. ΜΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ , από όλους μας δεν κάνει μια πράξη ουσιαστικής αντίστασης....
Δείτε όμως τα της αφρικανοποίσής μας.. από μεριά της ίδιας πονεμένης κι εκπορνευόμενης Αφρικής, από τα σαϊνια  του κατοχικού  Δ.Ν.Τ. και των ντόπιων προδοτών -διεφθαρμένων τυχοδιωκτών πολιτικών ηγετών της!

Οι τραπεζίτες της HSBC πρέπει να αντιμετωπίσουν φυλακή για το ρόλο τράπεζας στο ξέπλυμα χρήματος & φάρμάκων. Δεν αρκούν τα Πρόστιμα στη τράπεζα ...

11 Δεκεμβρίου 2012
Σήμερα, η μεγαλύτερη τράπεζα της Ευρώπης, HSBC, ανακοίνωσε ότι θα πληρώσει 1,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων , πρόστιμο ...για  ξέπλυμα του μαύρου χρήματος από καρτέλ ναρκωτικών, τρομοκράτών  και τα κράτων μαϊμού!  Την ίδια περίπου περίοδο η HSBC ισχυρίζεται ότι... δεν ελέγχει αν τα δολάρια που προέρχονταν από  ναυτιλιακή εταιρία  από το Μεξικό ήσαν χρήματα  από τα ναρκωτικά! ΄Ομως , 47.000 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στα χέρια του Μεξικανών, για λαθρεμπόριο ναρκωτικών.!
«Τα πρόστιμα μόνον,  δεν πρόκειται να αλλάξουν  τη συμπεριφορά των τραπεζών: οι πιθανότητες της σύλληψης  τους είναι σχετικά μικρή... και τα πιθανά κέρδη από τέτοιους με βρόμικους πελάτες είναι πάρα πολύ μεγάλα.Τα Πρόστιμα... θεωρούνται ως κόστος της επιχειρηματικής δραστηριότητας, δαπάνες ..λειτουργίας », δήλωσε η Rosie Sharpe, αγωνίστρια στο Global Witness.

Η HSBC στις ΗΠΑ  χρηματοδοτεί με 130 εκατομμύρια δολάρια τη καταστροφή των τροπικών δασών και των παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη διεφθαρμένη Μαλαισία.

2 του Νοέμβρη, 2012
http://www.globalwitness.org/hsbc&;usg=ALkJrhinYgYyPBhgx7XwJ89xGgCLiL8Xhg" href="http://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=el&langpair=en%7Cel&rurl=translate.google.com&twu=1&u=http://www.globalwitness.org/hsbc&;usg=
ALkJrhinYgYyPBhgx7XwJ89xGgCLiL8Xhg" title="Στο μέλλον, θα υπάρχουν δάση αριστερά" style="color:rgb(184, 53, 9)">Διαβάστε την έκθεση
http://www.economist.com/news/finance-and-economics/21565622-new-investigation-accuses-hsbc-ignoring-its-own-sustainability-policies-log&;usg=ALkJrhi8VuFT09GxrVG-9t0_N4nUlGXZkA" href="http://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=el&langpair=en%7Cel&rurl=translate.google.com&twu=1&u=http://www.economist.com/news/finance-and-economics/21565622-new-investigation-accuses-hsbc-ignoring-its-own-sustainability-policies-log&;usg=ALkJrhi8VuFT09GxrVG-9t0_N4nUlGXZkA" style="color:rgb(184, 53, 9)"> Διαβάστε την έκθεση αυτή καλύπτεται στο The Economist
Η HSBC  ελέγχει  εταιρείες υλοτομίας προκαλώντας εκτεταμένες περιβαλλοντικές καταστροφές και  παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο Sarawak, της  Μαλαισίας.παραβιάζει τις πολιτικές της αειφορίας. Η τράπεζα παρέχει επίσης χρηματοπιστωτικές  υπηρεσίες προς εταιρείες για τις οποίες υπάρχουν  ευρείες υποψίες συστηματικής δωροδοκίας και  διαφθοράς.
Τα δάση Μαλαισίας, Νότιας Αμερικής και Αφρικής, καταστρέφονται αγρίως από τη βιομηχανική εκμετάλλευση, επί δεκαετίες.
Το Global Witness  σε έκθεση του επισημαίνει: « http://www.globalwitness.org/sites/default/files/HSBC-logging-briefing-FINAL-WEB.pdf&;usg=ALkJrhiFsMzb8eNEC2Z3uiIv_39WZGBTIw" href="http://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=el&langpair=en%7Cel&rurl=translate.google.com&twu=1&u=
http://www.globalwitness.org/sites/default/files/HSBC-logging-briefing-FINAL-WEB.pdf&;usg=ALkJrhiFsMzb8eNEC2Z3uiIv_39WZGBTIw" style="color:rgb(184, 53, 9)">Στο μέλλον δεν θα υπάρχουν δάση  " προσδιορίζει τα δάνεια και τις υπηρεσίες σε επτά από τους μεγαλύτερους ομίλους (ξυλέμπορους)  που χρηματοδοτεί η HSBC ΗΠΑ
Οι εταιρείες που υποστηρίζονται από την HSBC έχουν καταστρέψει  τροπικά δάση του Βόρνεο της Μαλαισίας και διέλυσαν εγκληματικά  με τις παρανομίες τους τις  αυτόχθόνες κοινοτήτες.

Βρετανικές τράπεζες συνένοχες στην διαφθορά της  Νιγηρίας, αποκαλύπτουν έγγραφα  δικαστηρίου.

Μεγάλες Βρετανικές  τράπεζες  έχουν αποδεχθεί εκατομμύρια λίρες σε καταθέσεις από διεφθαρμένους πολιτικούς Νιγηρίας, κι άλλες αφρικανικές χώρες , εγείροντας σοβαρά ερωτήματα σχετικά με τη δέσμευσή τους για την αντιμετώπιση του οικονομικού εγκλήματος, προειδοποίησε Global Witness σε έκθεση που δημοσιεύθηκε σήμερα. Με τη λήψη χρημάτων από διεφθαρμένους Νιγηρίας διοικητές μεταξύ 1999 και 2005, η Barclays, NatWest, RBS, HSBC και UBS βοήθησαν  στην τροφοδοτήση κι ενθάρρυνση  της διαφθοράς και να εδραιωθεί και μεγενθυθεί η φτώχεια στη Νιγηρία.

Πετρέλαιο, φυσικό αέριο και Μεταλλεία

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..

Πολλές χώρες που είναι πλούσιες σε πετρέλαιο, φυσικό αέριο και άλλα ορυκτά, ωστόσο,  είναι βυθισμένες στη φτώχεια, επειδή τα δημόσια έσοδα από την πώληση του φυσικού πλούτου τους,  οι πόροι σπαταλώνται με τη διαφθορά και την έλλειψη λογοδοσίας της κυβέρνησης.(που να λογοδοτήσουν..Δικτατορίες του κερατά είναι ..)
Οι πολίτες των πλούσιων σε φυσικούς πόρους  χώρες  δεν μπορούν να κάνουν τίποτε και περιορίζονται να ζουν σε μια απάνθρωπη φτώχια. Τα υψηλά κέρδη που πηγάζουν από την εκμετάλλευση του υπόγειου πλούτου  οι δικτατορικές κυβερνήσεις τους, τις έχουν εκχωρήσει σε ιδιώτες  από τις οποίες λαδώνονται! ...Με αποτέλεσμα οι κυβερνώντες  να θησαυρίζουν ,μαζί με τις εταιρίες, και ο λαός να είναι βουτηγμένος σε απέραντη κι ατέλειωτη φτώχεια...




Ο ανταγωνισμός αυξάνεται μεταξύ των μεγάλων οικονομιών του κόσμου για την πρόσβαση στους φυσικούς πόρους των φτωχών χωρών. 
Η διαφθορά στην διανομή του πετρελαίου, του φυσικού αερίου και της εξόρυξης  έχει γιγαντωθεί ανεξέλεγκτα  ενώ οι  τράπεζες και οι μεσάζοντες  ενισχύουν αδίστακτα  το εκτεταμένο σε παγκόσμια κλίμα τη διαφθορά και το έγκλημα!.

Η Global Witness έχει συν-ξεκινήσει με την http://www.publishwhatyoupay.org/&;usg=ALkJrhg5eyYb6NDScCAk_JooJOvQOQmHbQ" href="http://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=el&langpair=en%7Cel&rurl=translate.google.com&twu=1&u=
http://www.publishwhatyoupay.org/&;usg=ALkJrhg5eyYb6NDScCAk_JooJOvQOQmHbQ" style="color:rgb(184, 53, 9)">Publish What You Pay (PWYP) μια εκστρατεία, μια κοινωνία πολιτών συνασπισμού με περισσότερα από 300 μέλη & ομάδες σε όλο τον κόσμο, η οποία εργάζεται για να προωθήσει μεγαλύτερη διαφάνεια στις βιομηχανίες πετρελαίου, αερίου και εξόρυξης. Η Global είναι μια ηγετική κίνηση και αποβλέπει από το 2003  με την  http://eiti.org/&;usg=ALkJrhiZ6xmjjQLuf1sAclF8snf9gfV3qQ" href="http://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=el&langpair=en%7Cel&rurl=translate.google.com&twu=1&u=
http://eiti.org/&;usg=ALkJrhiZ6xmjjQLuf1sAclF8snf9gfV3qQ" style="color:rgb(184, 53, 9)">πρωτοβουλία διαφάνειας των εξορυκτικών βιομηχανιών (ΠΔΕΒ), να φέρνει σε επαφή τις κυβερνήσεις, τις επιχειρήσεις και τη κοινωνία των πολιτών να εργαστούν για μεγαλύτερη δημοσιοποίηση, διαφάνεια  και ανεξάρτητη εποπτεία του πετρελαίου, του φυσικού αερίου και της εξόρυξης των εσόδων.
Σίγουρα η Global Witness, θα μας είναι πολύτιμη, τώρα που τα τρυπάνια θα αρχίσουν να δουλεύουν στο Αιγαίο, Ιόνιο,Κρήτη!Σημειώστε το..Γιατί τα λαμόγια στην Ελλάδα είναι πολλά,η διαφθορά μας διαπιστωμένη κι αντιλαμβάνετε κανείς τί πρόκειται να συμβεί. Τα γεράκια θα αρπάξουν την πίτα και ο λαός... θα μείνει ρέστος και με την ελπίδα να βγει από το τούνελ... Δεν υπάρχει όμως τέτοια ελπίδα. Υπάρχει το προηγούμενο των χωρών με πλούτο ορυκτό, όπου οι λαοί τους βιώνουν απίστευτες καταστάσης πενίας... Γι αυτό άλλωστε το μεταναστευτικό ρεύμα από Αφρική και Μέση Ανατολή που κατακλύζει την Ελλάδα του μαλάκα ΤΣΙΠΡΑ-που θέλει δε αύριο να κάνει κουβεντούλα με τον Ελληνοκτόνο Χέσλερ, ή όπως διάολο λέγεται ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών...   

Διαφθορά

  Η διαφθορά υπονομεύει τη δημοκρατία και το κράτος δικαίου. Οδηγεί σε παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.Διαβρώνει την εμπιστοσύνη των πολιτών στην κυβέρνηση. Μπορεί ακόμα και να οδηγηθούν οι λαοί σε φονικές βιαιότητες".  ..τονίζει ο Μπαν Κι-Μουν, Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, -Σεπτέμβριος 2007
Δυσφήμιση

Η διαφθορά ακροβατικά υποθάλπει την  οικονομική ανάπτυξη, αποθαρρύνει τις ξένες επενδύσεις και εμποδίζει την πρόσβαση σε ζωτικές δημόσιες υπηρεσίες. Υπονομεύει επίσης την αποτελεσματικότητα της διεθνούς βοήθειας.

Καλή ώρα η Ελλάδα! Στη χάση και τη φέξη γίνονται ενταύθα ξένες επενδύσεις.. στα τελευταία 50 χρόναι!. Κανείς σοβαρός επενδυτής δεν τολμάει να έρθει στην Ελλάδα.. ΄Ολα είναι απαγοητευτικά. Τα λαμόγια και καλοταϊσμένα της διαφθοράς, του πρασινο-κόκκινου  συνδικαλισμού, το αποτρέπουν! Το απαιτούμενο ήρεμο  εργασιακό περιβάλλον διαταράσσεται από άλογες και συνεχείς απεργίες, καταλήψεις, ο φτηνός τσαμπουκάς υποβαθμισμένων συνδικαλιστικών  υποκειμένων.. (που προάγονται από τα διεφθαρμένα κόμματα σε βουλευτές και υπουργούς κ.λ.π. πως να ενθαρρύνουν κάποιον να έρθει στην Ελλάδα να στήσει το μαγαζί του;

Η λύση κατά GLOBAL WITNESS βρίσκεται στα εξής σημεία:
  • Η προστασία των φυσικών πόρων από τις εταιρείες που ενεργούν διεφθαρμένα, ή επιτρέπουν τη διαφθορά στις χώρες όπου δραστηριοποιούνται
  • Η πάταξη του χρηματοπιστωτικού συστήματος  (ΤΡΑΠΕΖΕΣ) που επιτρέπει πόρους που σχετίζονται με τη διαφθορά!
  • Περιορισμός των  δυνατοτήτων των δημοσίων ,Τραπεζικών  υπαλλήλων να λεηλατούν κρατικά ταμεία !
  • Διασφάλιση  ότι οι κυβερνήσεις δεν θα επιτρέπουν ή να νομιμοποιούν τη διαφθορά.
  • Οι ελληνικές κυβερνήσεις... βυζαντινολογούν ακόμη και με τις λίστες Λαγκαρντ.. Καταλαβαίνετε πόσο βαθιά είναι ριζωμένη η διαφθορά των πολιτικών μας σήμερα ..και χθες ασφαλώς!

Inside Job - Πώς απατεώνες δημιουργήσαν  τη μεγαλύτερη τράπεζα στο Αφγανιστάν και λήστεψαν στη συνέχεια περίπου 1 δισεκατομμύρια δολαρίων

28 του Νοεμβρίου, 2012
Global Witness
Η πρώτη επίσημη ανάλυση της «κρίσης Καμπούλ -Τράπεζα" του 2010 αποκαλύπτει την επείγουσα ανάγκη για μεταρρύθμιση στο διεθνές τραπεζικό σύστημα, δήλωσε σήμερα η Global Witness. 

Η "Έκθεση της δημόσιας έρευνας για την οικονομική κρίση της Τράπεζας - Καμπούλ", που δημοσιεύθηκε σήμερα ), δείχνει πώς οι δράστες πίσω από την απάτη ήταν σε θέση να παρακάμπτουν  επανειλημμένα τους ελέγχους και τις ισορροπίες των ρυθμιστικών αρχών,  δωρητές , ελεγκτές και  διεθνείς τράπεζες, και να κλέψουν αρκετά χρήματα ώστε να ζημιώσει η χώρα  κατά  περίπου 6 τοις εκατό του ΑΕΠ του Αφγανιστάν.!!
"Αυτή είναι η ιστορία ενός εν τη γενέσει χρηματοπιστωτικού τομέα σε μια εμπόλεμη ζώνη στην οποία απατεώνες ήταν σε θέση να λεηλατήσουν μια μεγάλη τράπεζα. Στο κόλπο  συμμετείχαν μέτοχοι, ιδιώτες και εταιρείες που σχετίζονται με την τράπεζα, και πολιτικά πρόσωπα που  φαίνεται ότι ήταν οι κύριοι δικαιούχοι των δολίων συστημάτων.
«Οι δωρητές, οι ελεγκτές και οι διεθνείς τράπεζες που εμπλέκονται σε αυτό το σκάνδαλο οφείλουν να απαντήσουν σε πολλά. Κυρίως  οι χώρες, σύμφωνα  με τα στοιχεία από την Τράπεζα της Καμπούλ, όπως τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, οι Ηνωμένες Πολιτείες και η  Ελβετία πρέπει να παγώσουν  και να επιστρέψουν  τα περιουσιακά στοιχεία που είναι κρυμμένα σε ιδιωτικές τράπεζες τους... 

Κι έπειτα εμείς...εδώ στο Ελλάντα αγιοποιούμε ...τις Τράπεζές μας. Τέτοια κοθόνια είμαστε!

ΚΟΓΚΟ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ..ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΙ 

ΑΤΕΛΕΙΩΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΕΜΦΥΛΙΑΚΩΝ 

ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ

ΧΑΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΓΚΟ, ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ Και της μεγάλης πείνας  του λαού της!

Η διαφθορά στο Κογκό είναι χρόνια ,το δε καλοκάγαθο ..Δ.Ν.Τ... έχει τις μετοχές του. Τελευταία .. δεν τα βγάζει πέρα... και.. πάει για απόσυρση.. Θα σταματήσει το πρόγραμμα δανείων προς την φαύλη κυβέρνηση του Κογκό!

Σύγκρουση για  Ορυκτά-ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΜΕΤΑΛΛΑ...

Τα ορυκτά του Κογκό έχουν εξελιχθεί σε συγκρούσεις φονικές ανάμεσα στην Κυβέρνηση και αντάρτες.
Σήμερα στην Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό (ΛΔΚ), όπου οι μάχες συνεχίζονται εδώ και 15 χρόνια, κατευθύνονται  από το εμπόριο πολύτιμων μετάλλων. Εκατομμύρια άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και πολλοί περισσότεροι έχουν εκτοπιστεί. Υπάρχουν τέσσερα κύρια ορυκτά που εξορύσσονται στο Κονγκό: κασσιτερίτη (το μετάλλευμα κασσίτερου), κολτάν (το μετάλλευμα για ένα σπάνιο μέταλλο που ονομάζεται ταντάλιο), βολφραμίτης (μετάλλευμα βολφραμίου), και το χρυσό.

Το παράνομο εμπόριο προσφέρει σε ομάδες ανταρτών και μονάδων του εθνικού στρατού  δεκάδες εκατομμύρια δολάρια ετησίως που χρησιμοποιούνται για να αγοράσουν όπλα και να στηρίξουν τις αντίπαλες ομάδες  στις  φονικές εκστρατείες τους.

Κάντε κλικ http://www.globalwitness.org/library/new-guardian-film-showcases-ongoing-abuse-civilians-eastern-congos-mines&;usg=ALkJrhimudfKsmjCjA2xQEaOnCDvDmu3ZA" href="http://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=el&langpair=en%7Cel&rurl=translate.google.com&twu=1&u=http://www.globalwitness.org/library/new-guardian-film-showcases-ongoing-abuse-civilians-eastern-congos-mines&;usg=ALkJrhimudfKsmjCjA2xQEaOnCDvDmu3ZA" style="color:rgb(184, 53, 9)">εδώ για να παρακολουθήσετε ταινία για τη βία στα ορυχεία  του ανατολικού Κονγκό

ΒΡΕ..ΒΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΈΣΑ ΣΤΟ ...ΚΟΛΠΟ!

***Η βιομηχανία ηλεκτρονικών ειδών είναι ένας από τους κύριους προορισμούς για αυτά τα μέταλλα, τα οποία καταλήγουν σε κινητά τηλέφωνα, φορητούς υπολογιστές, και άλλα καταναλωτικά προϊόντα.Το Κασσιτέρο χρησιμοποιείται ως συγκολλητικό σε πίνακες κυκλωμάτων. Το Ταντάλιο πηγαίνει σε πυκνωτές, μικρά συστατικά που χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση της ηλεκτρικής ενέργειας.Το Βολφράμιο χρησιμοποιείται  λειτουργία των κινητών τηλεφώνων.Ο  Χρυσός χρησιμοποιείται επίσης από τη βιομηχανία ηλεκτρονικών - ως επίστρωση για τα σύρματα.

Οι παγκόσμιες τιμές για κάθε ένα από αυτά τα μέταλλα έχουν αυξηθεί κατά το παρελθόν έτος, δίνοντας έτσι στις  ένοπλες ομάδες στο ανατολικό Κονγκό ακόμη περισσότερα κίνητρα για να κρατήσουν υπό έλεγχο των ορυχείων! ΄Όπως φαίνεται στο Κογκό... δεν είναι μόνο η Κυβέρνηση που ελέγχει τον ορυκτό πλούτο της χώρας, αλλά κι αντάρτικες εμπόλεμες, εμφύλιες ομάδες...

Συνεπώς ευτυχείτε... Πίσω από το κινητό μας και τον υπολογιστή μας... υπάρχει πολύ ανθρώπινο αίμα... κομπίνα και λαμογιά ατέλειωτη... Θάνατος...συνανθρώπων μας! Συνεχίστε να τηλεφωνείτε... να παίζετε πάνω στα πτώματα του κομπιούτερ σας! Συνεχίστε... Η ωραία ζωή σας.. είναι στημένη πάνω στα φέρετρα των Αφρικανών αδερφών μας... Εκεί σε τέτοια φέρετρα πορεύεται και η Ελλάς! ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ..!

hellas news-agency

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου