Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΚ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ, ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!

 ΜΕΡΚΕΛ-ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ!
Καθησυχάζει ψευδώς για μια ακόμη φορά ο Σαμαράς ότι δεν πρόκειται να ληφθούν νέα μέτρα το 2013. Την ώρα που τα δημοσιονομικά της χώρας βρίσκονται σε πλήρη κατάρρευση και ενώ υπάρχει δέσμευση από την κυβέρνηση προς τους δανειστές ότι εφόσον σημειώνεται απόκλιση από το πρόγραμμα λαμβάνονται νέα μέτρα, ο Σαμαράς εξαπατά τον κόσμο ότι δεν πρόκειται να ληφθούν νέα μέτρα!!! Ο ίδιος και ο Στουρνάρας δεν δήλωναν ότι "εάν κι εφόσον τηρήσουμε πιστά το πρόγραμμα και δεν υπάρχει απόκλιση δεν πρόκειται να ληφθούν νέα μέτρα;". Μέχρι στιγμής, όχι μόνο απόκλιση υπάρχει αλλά ...χάος. 
Ο Σαμαράς συνεπώς, για μια ακόμη φορά αναδεικνύεται σε αισχρό ψεύτη. Όχι μόνο έχει συμφωνήσει αλλά έχει υπογράψει και με τα δύο χέρια ότι θα λάβει νέα μέτρα. Ο λόγος που δεν το κάνει τώρα και καταφεύει σε νέα παραπλάνηση του κοσμάκη,  είναι γιατί τραβάει με το τσιγκέλι την κατάσταση μέχρι τις γερμανικές εκλογέ του Σεπτεμβρίου. Αμέσως μετά και τη νέα αναμενόμενη νίκη της Μέρκελ, θα καταπλακώσουν τη χώρα πρωτοφανή μέτρα.
Ο Σαμαράς έχει σκύψει στα τέσσερα αλλά -προφανώς- έχει λάβει ως αντάλλαγμα από την Μέρκελ ότι θα παραμείνει στην πρωθυπουργική καρέκλα ακόμη και αν χρειαστεί να σφαγιαστεί οικονομικά η συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού. Ακόμη και αποκαϊδια να απομείνουν στη χώρα, ο Σαμαράς θα είναι ο Πρωθυπουργός της...Μέρκελ! Άλλωστε, τον θέλει και η Γερμανίδα καγκελάριος διότι ο Μεσσήνιος έχει καταφέρει να φέρει εις πέρας όλες τις δύσκολες αποστολές της: έχει περάσει τα εξοντωτικά μέτρα των 13,5 δις ευρώ χωρίς να ανοίξει ρουθούνι, αντίδραση του λαού είναι ανύπαρκτη και παρά τη σφαγή μου έχει υποστεί, τα γκάλοπ βγάζουν ως καταλληλότερο Πρωθυπουργό τον Σαμαρά! Τι άλλο λοιπόν να επιζητεί η Μέρκελ από την παραμονή του Σαμαρά στην εξουσία ώστε το επόμενο φθινόπωρο να επιτύχει το τελικό χτύπημα νοκ-άουτ σε βάρος του λαού αλλά και να έχει κλείσει τις υποθέσεις SIEMENS-OTE χωρίς να έχει δώσει φράγκο αποζημίωση;
Η κόλαση για τον τόπο και τον λαό είναι μπροστά μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου