Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ: ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΔριμύτατη επίθεση στον Γιάννη Στουρνάρα εξαπέλυσε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Πάνος Καμμένος σχετικά με το ποιος αλλοίωσε τα στατιστικά στοιχεία πριν μπει η χώρα στο μνημόνιο. "Πόσο ήταν το χρέος που παρέδωσε η κυβέρνηση Καραμανλή το 2009 και πόσο είναι σήμερα;", τόνισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και πρόσθεσε:
"Ποιος αλλοίωσε τα στατιστικά στοιχεία; Ποιος λέει ψέματα; Ο Γεωργίου ή ο Καραμανλής; Εμείς πιστεύουμε ότι τα στοιχεία τα αλλοίωσε ο Γιώργος Παπανδρέου".

Στη συνέχεια ο κ. Καμμένος απευθυνόμενος προς τον κ. Στουρνάρα είπε: "Ο Γεωργίου έχει δίκιο ή ο Παυλόπουλος", και ο Στουρνάρας απαντά: "Ο Γεωργίου".

"Άρα ο Παυλόπουλος και Καραμανλής έχουν άδικο". 

Στουρνάρας: Σας απάντησα
Καμμένος: Ο Καραμανλής έχει άδικο. Άρα ο Καραμανλής εξαπάτησε τον ελληνικό λαό", 
Στουρνάρας: "Σας απάντησα".
Καμμένος: Ο υπουργός των Οικονομικών λέει ότι τα στοιχεία του Γεωργίου είναι τα σωστά. Άρα τα στοιχεία που έδωσε ο Καρανλής ήταν πλαστά. 
Σιωπή από τον Στουρνάρα. 
Καμμένος: Ψηφίστε το, το βράδυ.  Ψηφίστε το, το βράδυ βουλευτές της ΝΔ!

Και οι βουλευτές της ΝΔ και ο Καραμανλής επίσης, ψήφισαν σαν τα βόδια ή τα πρόβατα (ό,τι προτιμάτε) ότι τα στοιχεία που έδωσε ο Καραμανλής ήταν πλαστά!!! Και ότι ο υπόδικος Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ έδωσε τα πραγματικά στοιχεία! 
Καραγκιόζηδες ή προδότες είναι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου