Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2013

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΪΜΠΛΕ! RAUS (VIDEO)

 “Σόιμπλε RAUS!”. Αυτή ήταν η υποδοχή που επεφύλασσε η Χρυσή Αυγή στον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, κατά την άφιξή του στην Ελλάδα.
Η ανακοίνωση:
«Με αυτό τον τρόπο, η Χρυσή Αυγή έστειλε το μήνυμα της εθνικής αντίστασης, εκφράζοντας τη θέληση όλων των Ελλήνων. Η πρώτη εικόνα, που είδε ο Σόιμπλε, μπαίνοντας στην πόλη των Αθηνών, ήταν ένα ένα μεγάλο "Schauble RAUS" - "Έξω ο Σόιμπλε"!
Ένα τεράστιο αεροπανό απλώθηκε στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής στη συμβολή των Λεωφόρων Κατεχάκη και Μεσογείων. Ακριβώς, δηλαδή, εκεί που αρχίζει ο Δήμος Αθηναίων. Η πρώτη κατοικημένη περιοχή, μετά το αεροδρόμιο και την Αττική οδό. Δίπλα στο πανό κυμάτιζε η ελληνική σημαία και το λάβαρο της Χρυσής Αυγής με τον αρχαίο ελληνικό μαίανδρο. Αυτή ήταν η πρώτη εικόνα, που αντιμετώπισαν σε μία αποκλεισμένη και άδεια Αθήνα.
Πανικός επικράτησε προς στιγμήν στις δυνάμεις του καθεστώτος, που είχαν περικυκλώσει από νωρίς τα γραφεία μας. Διμοιρία ΜΑΤ βρισκόταν στο διπλανό στενό και δυνάμεις της ΟΠΚΕ και της ασφάλειας είχαν δημιουργήσει ασφυκτικό κλοιό γύρω από την έδρα του κόμματος. Ενδεικτική ήταν η εντολή του ΓΑΔΑρχη από το κέντρο επιχειρήσεων, που ακούγεται ξεκάθαρα στο βίντεο: "Ούτε πανό θα βάλουν ούτε τίποτα!". Το είχαν όμως χάσει εξ αρχής το παιχνίδι.
Η κίνηση αυτή της Χρυσής Αυγής είχε συμβολικό χαρακτήρα».


enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου