Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

ΚΟΥΚΗΣ: "ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΗΚΕ Η ΖΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΟ"


ΠΑΝΤΩΣ, Ο...ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ ¨Η Ο  ...ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗ ΖΗΜΙΑ κ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ!

Επικοινωνήσαμε με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κουκή προκειμένου να μας διευκρινίσει εάν τελικά το ΔΣ αποφάσισε να καταλογίσει τη ζημία των 12.500 ευρώ από το έλλειμμα του ΚΕΚ, στον Α. Αναγνωστόπουλο (ως τελευταίος πρόεδρος του Κέντρου) ή όχι. 
Ο κ. Κουκής μας διευκρίνησε ότι η χθεσινή ψηφοφορία αφορούσε αποκλειστικά το αν τελικά θα περνούσε η πρόταση του κ. Αυγουρόπουλου ως ζημία χρήσης. «Τελικά, απορρίφθηκε η συγκεκριμένη πρόταση χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τη ζημία των 12.500 € καταλογίζεται στον κ. Αναγνωστόπουλο. Το θέμα όμως παραμένει ανοιχτό και τίποτε ακόμη δεν έχει "κλείσει". Θα επανέλθει σε επόμενο δημοτικό συμβούλιο", είπε ο κ. Κουκής.
Τα παραπάνω τα διευκρινίζουμε διότι ο κ. Νικολάου πάλι σε μας βρήκε να καταλογίσει... παραπλάνηση της κοινής γνώμης!!! 
Κύριε Νικολάου εμείς γνωρίζουμε ένα πράγμα. Ότι η ψηφοφορία που απέρριψε την συμβιβαστική πρόταση Αυγουρόπουλου, απορρίφθηκε εξαιτίας της δικής απουσίας από την κρίσιμη ψηφοφορία. Εάν εσείς και η κ. Μουντάκη ήσασταν παρόντες, τώρα θα είχε λήξει το θέμα οριστικά. Τώρα όμως εκκρεμεί η περίπτωση, όπως είπε ο κ. Κουκής και ενδεχομένως σε επόμενο ΔΣ να του καταλογιστεί η ζημία. Εφόσον το θέμα δεν είναι λήξαν, τότε υπάρχει και αυτό το πιθανό ενδεχόμενο να καταλογιστεί στον κ. Αναγνωστόπουλο το ποσό των 12500 ευρώ.   
Ποιο ήταν το …τρομερό λάθος μας; Ειδικά όταν απορρίφθηκε η λύση Αυγουρόπουλου (εξαιτίας της απουσίας σας) για την καταχώρηση του ελλείμματος ως «ζημία χρήσης» ως πιθανότερο παρά ποτέ είναι το ενδεχόμενο να χρεωθεί η ζημία στον κ. Αναγνωστόπουλο ή στους προηγούμενους από αυτόν, προέδρους του ΚΕΚ Χολαργού.
Τώρα, όποιο λάθος υπήρξε από μέρους μας, δεν οφείλεται σε μας, αλλά αυτό καταλάβαμε. Από την ώρα που απορρίφθηκε η πρόταση Αυγουρόπουλου τι απομένει; Η χρέωση της ζημιάς στον Αναγνωστόπουλο. Τι κάνει νιάου νιάου; 
Στον φούφουτο θα χρεωθεί ή στον Χατζηπετρή; Εκτός και αν, όπως είπαμε, το ΔΣ αποφασίσει να εξετάσει και τις προηγούμενες προεδρικές θητείες, κάτι όμως που είναι κοστοβόρο και όπως λέει ο Ξύδης, μπορεί να στοιχίζει ακόμη και 40.000 ευρώ! 
Θα πάει για μαλλί ο Δήμος και θα βγει κουρεμένος!


1 σχόλιο:

  1. Βραχιολίδης (16/7/13):
    ΣΟΚ! ΧΡΕΩΣΑΝ 12.500 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΕΙΑΚΗ...ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΚΕΚ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!
    ΤΟΝ "ΚΑΡΦΩΣΑΝ" ΟΙ ΟΡΚΩΤΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ!

    Βραχιολίδης (18/7/13):
    Τώρα όμως εκκρεμεί η περίπτωση, όπως είπε ο κ. Κουκής και ενδεχομένως σε επόμενο ΔΣ να του καταλογιστεί η ζημία. Τώρα, όποιο λάθος υπήρξε από μέρους μας, δεν οφείλεται σε μας, αλλά αυτό καταλάβαμε.

    Πιο Βραχιολίδης, πεθαίνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή