Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ!


Έντρομη η κυβέρνηση από την διαπίστωση ότι με την απόφασή της να απολύσει τους σχολικούς φύλακες άνοιξε την πόρτα των σχολείων όλης της χώρας στο εθελοντικό κίνημα πολιτών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή που εφ'εξής θα αναλάβουν την φύλαξη των κτιρίων και των μαθητών, προσπαθεί να βρει τρόπο να "μαζέψει" την κατάσταση πέφτοντας από την μία γκάφα στην άλλη.
Συγκεκριμένα μετά την διαρροή της πρόθεσης του Λαϊκού Συνδέσμου για την φύλαξη των σχολείων στις διατάξεις του πολυνομοσχεδίου περιελήφθη δυνατότητας των σχολικών φυλάκων να συνιστούν "κοινωνικές συνεταιριστικές επιχειρήσεις προς παροχή υπηρεσιών σχετικών με τη φύλαξη σχολικών κτιρίων στο πλαίσιο προγραμματικών συμβάσεων, με τους οικείους Δήμους,  σύμφωνα με το υφιστάμενο θεσμικό πλαίσιο"!
Δηλαδή, θεωρούν ότι οι σχολικοί φύλακες είναι σε θέση να συστήσουν εταιρείες security (!) και να αναλαμβάνουν εργολαβικά την φύλαξη των σχολείων!
Αυτό πραγματικά θέλει πολύ φαντασία και είμαστε περίεργοι ποιος λαμπρός εγκέφαλος από την κυβέρνηση το σκέφθηκε.
Χωρίς να λαμβάνει καν υπ'όψιν ότι του χρόνου τέτοια εποχή δεκάδες δήμοι σε όλη την χώρα θα ελέγχονται από τον Λαϊκό Σύνδεσμο, ο οποίος θα οργανώσει "και με το νόμο", πλέον, υπηρεσίες security!
Άλλωστε ο βουλευτής και υπεύθυνος Τύπου του Λαϊκού Συνδέσμου Η.Κασιδιάρης ήταν σαφής:  "Σε λίγους μήνες θα διοικούμε τους μεγάλους δήμους της χώρας… Φανταστείτε να είχαμε χρυσαυγίτη δήμαρχο σήμερα στην Αθήνα. Με 1.000 άτομα θα καθαρίζαμε ολόκληρη την πόλη".
Μέσα σε όλα υπήρξε και άλλη μία "λαμπρή" ιδέα των κυβερνώντων: Δεν θα απολυθούν από τους Δήμους οι σχολικοί φύλακες και οι δημοτικοί αστυνομικοί που κατέχουν ... μεταπτυχιακό ή διδακτορικό τίτλο!
Αυτό κι αν λέγεται εργασιακός ρατσισμός: Πρέπει να έχει διδακτορικό τίτλο ο δημοτικός αστυνομικόw για να κόβεις κλήσεις σε παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα ή να κυνηγάει τους έγχρωμους λαθρέμπορούς με τα προϊόντα μαϊμούδες. Ειδάλλως πεθαίνει από την πείνα...
Εκτός και αν τους προορίζουν για ... το κέντρο πυρηνικών ερευνών "Δημόκριτος"!
defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου