Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

ΜΕ ΣΥΣΤHΜΑ ΜΟΝΑ-ΖΥΓΑ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΤΖΑΚΙΩΝ! ΣΚΟΤΩNΟΥΝ EN ΨΥΧΡΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ

Την εφαρμογή "δακτυλίου" στα... τζάκια και τις ξυλόσομπες φαίνεται ότι σχεδιάζει το υπουργείο Περιβάλλοντος για τον περιορισμό της ατμοσφαιρικής ρύπανσης στην Αττική και άλλα μεγάλα αστικά κέντρα.Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας Ελευθεροτυπία, το μέτρο θα εφαρμόζεται από 3 έως 15 ημέρες στην καρδιά του χειμώνα, όταν τα τζάκια και οι ξυλόσομπες αναμένεται να χρησιμοποιούνται κατά κόρον, με αποτέλεσμα τη δημιουργία της αιθαλομίχλης.
Το υπουργείο Περιβάλλοντος προσπαθεί να προλάβει αντίστοιχο φαινόμενο τους επόμενους μήνες και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες θα επιβάλλει κατά περίπτωση, όπου θα σημειώνονται υψηλές τιμές αιωρούμενων σωματιδίων, απαγορευτικό για τζάκια και ξυλόσομπες.
Το απαγορευτικό θα εφαρμόζεται ανά περιοχές και χρονικά διαστήματα και ο εντοπισμός των παραβατών θα γίνεται από τις καμινάδες.
Μάλιστα η εφημερίδα σημειώνει ότι το σχέδιο υπουργικής απόφασης του υπουργείου Περιβάλλοντος υπεγράφη την Τρίτη και προωθήθηκε προς έγκριση και σε άλλα έξι συναρμόδια υπουργεία.
Παραμένει μεγάλο ερώτημα βέβαια ο εντοπισμός... Πώς θα υποχρεώνεται ο ιδιοκτήτης να σβήσει το τζάκι ή τη σόμπα του;
news.gr

1 σχόλιο:


 1. ΑΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΙΑ .
  ΚΑΙ ΤΖΑΚΙ ΘΑ ΚΑΙΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΑΙΘΑΛΟΜΙΧΛΗ ΣΚΑΤΟΒΛΑΧΟΙ .
  ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ .

  ΑΥΤΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΒΑΝ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΧΤΙΖΑΝ ΒΙΛΛΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ.

  ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ .

  ΟΤΙ ΞΥΛΟ ΒΡΙΣΚΩ ΘΑ ΤΟ ΚΑΙΩ ,ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ,ΔΙΚΌ ΜΟΥ , ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ .

  ΘΑ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ .
  ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΕΧΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ,ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΚΡΑΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ .

  ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΘΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΙΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩΜΑΕΙ Η ΑΙΘΑΛΟΜΙΧΛΗ ΚΑΙ ΣΚΑΤΙΛΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΔΑΠ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΑΒΑΜΕ ΤΑ ΚΑΖΑΝΑΚΙΑ .

  ΟΥΤΕ ΤΑ @@ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΤΑ ΞΥΛΑ ΣΤΑ ΤΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΝΟΕΙΤΕ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ, ΚΑΤΑ ΤΗ ΠΡΟΣΦΙΛΗ ΣΑΣ ΜΕΘΟΔΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΦΟΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΞΥΛΑ .
  ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΑΣ Η ΑΙΘΑΛΟΜΙΧΛΗ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ.
  ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΦΤΩΧΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ , ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΑΛΟΜΙΧΛΗ .
  ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ,ΒΛΗΜΑΤΑ .
  ΜΙΛΑΜΕ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ.

  ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΑΛΑΚΕΣ !

  ΑπάντησηΔιαγραφή