Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤE ΤΗΝ " Ε. Ε. Α. Ε." ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΣΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ;

ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
< ΣΕ ΜΗ ΙΟΝΤΙΖΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΙΟΝΤΙΖΟΥΣΕΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ >.
(Νόμος 3431, «Περί Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και άλλες διατάξεις», ΦΕΚ 13/Α/3-2-2006, άρθρο 31, παρ. 2).
H E.E.A.E. ΕΙΝΑΙ ΑΡΜOΔΙΑ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΟΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΠΕΔΙΩΝ ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΟΙ ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΡΗΣΗ ΚΙ ΑΛΛΩΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΩΝ ΟΠΩΣ ΑΚΤΙΝΕΣ Χ. Υ. Α. ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ.
ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΟΝ ΙΣΤΙΟΤΟΠΟ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ
http://www.eeae.gr/gr/index.php?pvar=php/ni/ni&map=ni0

ΑΠΟ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΤΟΣ ΟΡΙΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΠΑΡΚΑ ΚΕΡΑΙΩΝ ΟΠΩΣ ΣΩΡΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Κ.Τ.Λ.ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΜΑΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΙΝΔΥΝΕΣ ?

ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΗ ΙΣΧΥΗ ?

ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ, ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΡΥΒΟΝΤΑΣ ΤΕΣ ? ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΡΩΤΗΣΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΟΥΣ ?

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ....

voloskeraieskinitistilefvnias.blogspot.gr


3 σχόλια:

  1. Kυβερνησεις ερχονται, κυβερνησεις φευγουν,τα λαμογια επιμενουν !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΗΣ < Ε.Ε.A.E.> ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ, ΚΕΡΑΙΕΣ, ΚΙΝΗΤΗΣ, ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ, ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ, ΚΙΝΔΥΝΟΙ, ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΥΓΕΙΑ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΠΡΟΣΟΧΗ, ΚΑΡΚΙΝΟΣ, ΘΑΝΑΤΟΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ, ΚΡΥΜΜΕΝΕΣ, ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ, ΕΝΟΙΚΙΟ, COSMOTE, VODAFONE, WIND, ANTENNAS MOBILE, IMPACT, RADIATION, DEATH

    ΑπάντησηΔιαγραφή