Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Ο ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΚΙΟΛΙΑ-ΣΑΒΒΑ!

Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές ενημέρωσης από την αντιτρομοκρατική, το πρώτο πιστόλι της Σέχτας είναι ο δολοφόνος των δύο μελών της χρυσής αυγής. Είναι ο ίδιος τρομοκράτης, αδυσώπητος και ανελέητος που πυροβόλησε τους Νεκτάριο Σάββα, τον αστυνομικό της αντιτρομοκρατικής τον Ιούνιο του 2009 και τον Σωκράτη Γκιόλια έναν χρόνο αργότερα. Από πού όμως φτάνουν σ’ αυτό το συμπέρασμα οι αναλυτές της αστυνομίας;...
Στο οπλοστάσιο της Σέχτας, αυτό που η ίδια η οργάνωση δημοσιοποίησε στην προκήρυξη αμέσως μετά τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια, υπάρχουν δύο πιστόλια zastava.

Από αυτά το ένα, αυτό που βρίσκεται στη δεξιά πλευρά της φωτογραφίας που η ίδια η οργάνωση έδωσε στο φως της δημοσιότητας , αφήνει λειτουργικά ίχνη από τον τρόπο που το πιστόλι σπρώχνει προς τα έξω τον κάλυκα, με αποτέλεσμα στα εγκληματολογικά εργαστήρια να διαπιστώνεται η μάρκα από την οποία βλήθηκαν οι σφαίρες. Θυμίζουμε ότι για το πιστόλι που πυροβόλησε τους χρυσαυγίτες, η αντιτρομοκρατική έδωσε αμέσως τη μάρκα και είπε ότι ήταν zastava. Το δεύτερο όμως, αυτό που βρίσκεται κάτω αριστερά δεν αφήνει τέτοια προσδιοριστικά ίχνη.
Στις δύο δολοφονικές επιθέσεις χρησιμοποιήθηκαν τρία όπλα.
Ένα πιστόλι glock, ένα ημιαυτόματο τύπου Scorpion κι ένα ακόμη 9άρι πιστόλι που όμως δεν έδινε ταυτότητα μάρκας.
Ο Νεκτάριος Σάββας χτυπήθηκε με 24 σφαίρες των 9 χιλιοστών. Από αυτές οι 9 διαπιστώθηκε ότι προήλθαν από το scorpion και από το glock. Οι 15 όμως από εννιάρι πιστόλι που δεν άφησε ίχνη ταυτότητας όπλου.
Ο Σωκράτης Γκιόλιας, δολοφονήθηκε από δύο όπλα. Οι 3 προήλθαν από το ίδιο πιστόλι τύπου glock με το οποίο είχε χτυπηθεί ο Νεκτάριος Σάββας και οι άλλες 13, επίσης από πιστόλι που πυροβόλησε κατά του αστυνομικού, αλλά δεν προδίδει τη μάρκα του όπλου. Προσέξτε τώρα τις κρίσιμες λεπτομέρειες. Το πιστόλι που δεν αφήνει ίχνη και πλέον είχε μετατραπεί σε όπλο σύμβολο και ταυτότητα της Σέχτας, πιθανολογήθηκε από τους ειδικούς μετά τη δολοφονία Γκιόλια πως ήταν μάρκας zastava. Με αυτό ο μανιακός φονιάς, ένας δολοφόνος κατακλεισμένος από αμόκ παράκρουσης, έριξε στην πρώτη περίπτωση 15 και στη δεύτερη περίπτωση 13 σφαίρες από απόσταση αναπνοής. Όπως ακριβώς έπραξε δηλαδή ο αφιονισμένος φονιάς των δύο νεαρών μελών της χρυσής αυγής.
Επίσης, οι περιγραφές των αυτοπτών μαρτύρων φαίνεται να ταιριάζουν και ιδίως με την περίπτωση Γκιόλια, παρότι τότε οι δράστες φορούσαν αστυνομικές στολές.
Και όπως είπαμε, το πιστόλι zastava της Σέχτας που δεν άφηνε ίχνη μάρκας, είχε γίνει ταυτότητα οπότε αν τον είχαν χρησιμοποιήσει τώρα, δεν θα ήξεραν τι μάρκας ήταν αλλά θα γνώριζαν σε ποια οργάνωση ανήκει. Τώρα χρησιμοποίησαν ένα πιστόλι που δίνει μάρκα, αλλά δεν είναι η ταυτότητα καμιάς οργάνωσης. Απλώς, όπως πιστεύεται, είχε «απαθανατιστεί» προκειμένου να καταδειχτεί το μεγαλείο του οπλοστασίου της υπ’ αριθμόν 1 τρομοκρατικής οργάνωσης φόβητρο της νεοτρομοκρατίας.
gegonota.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου