Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ "ΔΗΜΟΒΟΥΛΙΟ ΠΟΛΙΤΩΝ"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σας προσκαλούμε στην επετειακή εκδήλωση του Δημοβουλίου Πολιτών για τα δύο χρόνια λειτουργίας του, τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 17:00-19:30 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Παπάγου – Χολαργού (στάση Μετρό Εθνική Άμυνα, στη γωνία των λεωφόρων Κύπρου και Βενιζέλου).
Κεντρικό θέμα της εκδήλωσης είναι η έναρξη λειτουργίας του Σχολείου (Άμεσης) Δημοκρατίας, που ευελπιστούμε να λειτουργήσει πέρα από χώρος εκπαίδευσης στελεχών στα ζητήματα δημοκρατίας, και σαν χώρος σκέψης και έκφρασης όλων των ενεργών πολιτών.
Πιστεύουμε πως μόνο μέσα από τη σύνθεση απόψεων που επιτυγχάνονται με τα ψηφίσματα, την αλληλεγγύη που αναπτύσσεται μεταξύ των Δημοβουλευτών και των πολιτών που συμμετέχουν στις τακτικές συνεδριάσεις του και τη συνεργασία όλων των ενεργών πολιτών, μπορούμε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια που προκαλούν οι στρεβλώσεις του πολιτικού μας συστήματος για να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας. Παράλληλα, καλούμε νέες πρωτοβουλίες που έχουν διακριθεί για την ενεργή και διαρκή δράση τους, να συμμετάσχουν στο Δημοβούλιο Πολιτών μέσα από τον εκπρόσωπο που θα ορίσουν.


Γιατί το Μέλλον της χώρας μας είναι στα χέρια μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου