Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Ο ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ!

Τον ξέρουμε. Τον λένε Κωσ. Σ. Είναι θρασύδειλος και με αλητήρια συμπεριφορά. Χολαργιώτης που βρίζει κάτω από την κουκούλα του. Νομίζει ότι κυκλοφορεί ως ανώνυμος και ότι περνάει απαρατήρητος λόγω κουκούλας! Τον γνωρίζουμε όμως άριστα. Είναι άνθρωπος που εμφορείται από μίσος θανάσιμο εναντίον του Βραχιολίδη. Χωρίς λόγο και αιτία, επειδή απλά είναι τραυματικό ψυχικά άτομο, γράφει χυδαία και υβριστικά σχόλια εναντίον του εκδότη του 'Παρατηρητή", έχοντας αναρτήσει ακόμη και στο προφίλ του στο faceibook ύβρεις σαν και αυτές που χρησιμοποιούν καθημερινά μεταξύ τους οι φορτοεκφορτωτές  στην τρούμπα.
Δείτε μερικές από τις ύβρεις και τις απειλητικές αναφορές του τις οποίες έχουμε κρατήσει στην μνήμη του υπολογιστή μας. Μπαίνει καθημερινά στο blog μας αλλά ψάχνει κάθε τόσο οποιαδήποτε ευκαιρία για να αφήσει την βρωμιά του κάτω από  τις αναρτήσεις μας, βρίζοντας και χυδαιολογώντας. Μοιάζει με τους χούλιγκανς των γηπέδων που πάνε στο γήπεδο μόνο για να βρίσουν και να δημιουργησουν επεισόδια χωρίς να ενδιαφέρονται για τον αγώνα αυτό καθ΄αυτό! 
Είναι για λύπηση, αλλά με το πρόβλημα που έχει με τον ψυχισμό του κανείς δεν ξέρει πώς θα εξελιχθεί αυτό μελλοντικά!
Επειδή η επιθετικότητά του και οι ύβρεις του σε βάρος του εκδότη του "Ανεξάρτητου Παρατητητή" συνεχίζονται και εντείνονται, να ξέρει ότι έχουν ενημερωθεί αυτοί που πρέπει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου