Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ! ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ;

Η πρόταση μομφής που κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας θα ξεχωρίσει την ήρα από το στάχυ. Τώρα θα φανεί ποιοι είναι οι πραγματικοί αντάρτες και ποιοι τελικά είναι οι...τσάμπα μάγκες!
Μεταξύ των ανταρτών εμφανίζεται και ο Βύρων Πολύδωρας ο οποίος με συνεχή του άρθρα και συνεντεύξεις με τελευταία αιχμηρή του παρέμβαση «Δημεύουν τα χωράφια μας», τάχθηκε στο πλευρό του απλού λαού. Τάχθηκε κατά  της φορολόγησης των αγροτεμαχίων λέγοντας πως «επιχειρούν τώρα να τα δημεύσουν μέσω της φορολογίας, μολονότι κάτι τέτοιο είναι προδήλως αντισυνταγματικό».
Βύρωνα Πολύδωρα, συντοπίτη μας αλλά και Ολύμπιε, οι συμπατριώτες σου περιμένουν την γενναία στάση σου, την συμπαράστασή σου επειδή η κυβέρνηση θα τους γδάρει στην φορολογία και θα τους πάρει τα χωράφια και τα σπίτια. Ο Α. Τσίπρας κατέθεσε πρόταση μομφής, αναφέροντας μεταξύ των άλλων: "...ολοκληρώνοντας την εκτροπή και μετατροπή της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας σε μιντιακή δημοκρατία, εισέβαλαν αστυνομικές δυνάμεις στο κτήριο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης ΕΡΤ. Την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση Σαμαρά ετοιμάζεται να μπήξει για τρίτη φορά το μαχαίρι στην πληγή με νέα μέτρα, ετοιμάζεστε να φορολογήσετε στάνες και χωράφια και φιμώνετε τη Ραδιοτηλεόραση"
Συνέδεσε την φίμωση της ΕΡΤ με την γενικότερη στρατηγική της κυβέρνησης για το ξέσκισμα των αγροτών φορολογώντας τις στάνες και τα χωράφια.
Τι θα κάνεις αγαπητέ Βύρωνα Πολύδωρα; Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα! Θα sταθείς στο πλευρό των χειμαζόμενων Ελλήνων ή θα δώσεις ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση για να σκίσει τους Έλληνες φορολογώντας στάνες, χωράφια και...παράθυρα σπιτιών;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου